Designradiator

Radiator voor de badkamer


Tegenwoordig is de badkamer niet meer alleen de plek, waar je gaat douchen en tandenpoetsen. Het is nu veel meer een ontspanningsruimte geworden. Het is dan ook voor veel mensen een grote woonwens om een moderne, luxe en comfortabele badkamer te creëren in huis. En bij een moderne badkamer horen moderne voorzieningen zoals een inloopdouche, een bad of dubbele wastafels. Ook een goed radiator mag absoluut niet ontbreken. Hoe kies je de juiste radiator voor jouw badkamer? Lees snel verder!

Radiator voor de badkamer

Capaciteit van de radiator

De functie van de radiator is natuurlijk het afgeven van warmte. Niets is vervelende om in de kou te staan, als je uit de douche of bad stapt. Welke radiator het meest geschikt is voor jouw badkamer, is sterk afhankelijk van het formaat van je badkamer. Als je een kleine badkamer hebt, dan heb je niet heel veel vermogen nodig. Heb je een grote badkamer, dan heb je wel een radiator nodig met veel vermogen. Je hoeft dit gelukkig niet zelf uit te rekenen. Op deze pagina kan je de benodigde capaciteit van van jouw radiator berekenen afhankelijk van de ruimte en de omstandigheden.

Radiator voor de badkamer

Radiator als handdoekenrek

Radiatoren worden tegenwoordig niet meer alleen als warmtebron gebruik. Ze worden tegenwoordig namelijk ook ontworpen als handdoekenrek, waar je handdoeken aan kunt hangen. Het grote voordeel is natuurlijk dat je handdoeken sneller droog worden, en dat je lekkere warme handdoeken kunt gebruiken als je ze nodig hebt. De Brugman handdoekradiators bij Cvkoopjes.nl zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Ongeacht het formaat van je badkamer, er is altijd dus een geschikte radiator te vinden.

Radiator voor de badkamer

Radiator voor de badkamer

Designradiator

Naast de praktische eigenschap van de radiator in de badkamer, is het ook wel zo fijn om een mooie radiator te hebben. Het oog wilt immers ook wat. En het zou een afbreuk zijn aan je mooie, luxe en moderne badkamer, als je een lelijke radiator zou hebben. Designradiatoren zijn daarom erg populair, waardoor het aanbod ook enorm is. Van klassieke gietijzeren radiatoren tot strakke moderne chromen radiatoren. Voor ieder wat wils.

Radiator voor de badkamer

Radiator voor de badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply