Kleine badkamers voorbeelden

Fijn badkamerontwerp in kleine bungalow badkamer


De meeste mensen vinden een bad in de badkamer een groot voordeel. Dat hoor je ook vaak bij bezichtigingen. Hoe klein de badkamer ook is, een bad erg fijn. Maar nooit ten koste van de douche. Een douche kan namelijk niet ontbreken in de badkamer. De oplossing? Er wordt gekozen voor de combinatie van de douche en het bad. In deze badkamer hebben ze ook gekozen voor deze populaire oplossing.

Fijn badkamerontwerp in kleine bungalow badkamer

Kleine badkamer

Het is de badkamer van een moderne bungalow gelegen in La Mesa in Californië. De bungalow is volledig verbouwd en herontworpen door de interieurontwerpers van Shelter Residential, die er iets heel moois van hebben gemaakt. Alles is aangepakt, van de keuken tot de slaapkamers en de twee badkamers. Deze badkamer is de kleinste van de twee. Dit neemt uiteraard niet weg dat het een hele fijne badkamer is.

Fijn badkamerontwerp in kleine bungalow badkamer

Laag bad

De bad-douche-combinatie vind je aan de linkerkant. Het bad is vrij laag, zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen als je wilt douchen. De muren eromheen zijn betegeld met minimalistische witte rechthoekige wandtegels, die een mooi contrast vormen met de zwarte douchekop en de badkraan.

Op de vloer zijn leuke kleine zwarte zeshoekige hexagontegels gebruikt, terwijl de muren buiten de bad-douche-combinatie strak gestuukt en wit geschilderd zijn.

Fijn badkamerontwerp in kleine bungalow badkamer

Houten badkamermeubel

De houten badkamermeubel voegt sfeer en warmte toe aan de badkamer, en biedt goede opbergruimte met de twee grote laden. Daarboven is een stoere zwarte ronde spiegel opgehangen, met een bijpassende stoere zwarte wandlamp. Tussen de badkamermeubel en de bad-douche-combinatie vind je nog een toilet.

Fotografie: Amber Thrane

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply