Kleine badkamers voorbeelden

Retro chique badkamer van boektiekhotel uit Sydney


Het blijft leuk om in de badkamer van een hotel te mogen binnenkijken. Niet alleen het mooi is, maar vooral ook omdat het meestal net iets anders is dan de badkamer van een normale woning. Het is in ieder geval super inspirerend. Vandaag gaan we een kijkje nemen in deze kleine badkamer, de badkamer van The Little Albion Guest House. Een klein boutiekhotel uit Sydney, die volledig verbouwd en ingericht is in een super leuke stijl!

Retro chique badkamer van boektiekhotel uit Sydney

Marmeren tegels en lambrisering met retro patroontegels

Het hotel heeft niet heel veel kamers, en alle kamers zijn op een andere manier en in een andere stijl ingericht. De suite kamers zijn super groot, en hebben ook een ruime badkamer. Deze badkamer behoort tot één van de kleinere badkamers. Dat mag de pret niet derven, want nog steeds kijk je er je ogen uit. Het is super stijlvol en luxe ingericht met hele mooie materialen. Op de vloer vind je chique carrara witte marmeren vloertegels en voor de muren is er gekozen voor een combinatie van een gestuukte wanden aan de bovenkant en betegelde lambrisering aan de onderkant. Daar is bovendien hele leuke patroontegels voor gebruikt, met een patroon, die de badkamer een retro chique uitstraling geven.

Retro chique badkamer van boektiekhotel uit Sydney

Zwart staal, goud en marmer

Er is een ruime inloopdouche ingericht, voorzien van een luxe zwarte regendouche set. De zwarte stalen kozijnen van de glazen deur passen mooi bij de chique stijl. Het zwarte staal komt ook terug in de badkamermeubel, bestaande uit een zwarte stalen frame en een carara witte marmeren werkblad. Het werkblad loopt door op de de achterwand, waar mooie gouden inbouwkranen in verwerkt zijn. Ook de spiegels met de gouden randen passen er super mooi bij!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply