Badkamerverlichting

Waterdichte LED TL verlichting


Vroeger waren TL buizen niet weg te denken uit de badkamer. Maar nu hebben heel veel mensen de toen zo populaire verlichting afgeschreven. Het felle licht, de opwarm tijd en vooral ook het geflikker van TL verlichting stonden bekend als grote nadelen. Maar net als vele vormen van verlichting, is ook TL verlichting sterk ontwikkeld. TL verlichting is niet meer wat het geweest was. Ben je dus op zoek naar goedkope, energiezuinige verlichting voor de badkamer? LED TL verlichting is er een om te overwegen!

Waterdichte LED TL verlichting

Voordelen van LED TL verlichting

LED lampen zijn helemaal van deze tijd. Dat geldt ook voor LED TL verlichting. LED TL verlichting heeft een aantal hele grote voordelen. Het geeft lekker fel licht, het straalt geen UV-straling uit, en het bevat ook geen zware metalen. LED TL verlichting is dus ook beter voor het milieu dan de traditionele TL verlichting.

Waterdichte LED TL verlichting

Besparen op je energierekening

LED TL verlichting neemt in populariteit toe in grote openbare ruimtes, zoals ziekenhuizen, kantoren, scholen en kantines. Maar je zou het ook heel goed in huis kunnen gebruiken, zoals in de badkamer. Om ervoor te zorgen dat het optimaal werkt, en blijft werken in de badkamer, is het verstandig om waterdichte LED TL armaturen te nemen. Met LED TL verlichting kan je maar liefst tot 65% besparen op je energierekening.

Waterdichte LED TL verlichting

LED TL verlichting is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en wattages. Het is verkrijgbaar in het traditionele felle witte lichtkleur, maar LED TL verlichting is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een warmere kleurtint. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden gevonden van waterdichte led tl armaturen van Ledwereld.nl.

Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit(6000K). Afhankelijk van wat voor soort licht je in de badkamer wilt, zou je in principe elke kleur kunnen gebruiken. Je zou LED TL verlichting ook heel goed kunnen combineren met een andere vorm van verlichting in de badkamer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply