Moderne badkamers voorbeelden

Scandinavisch geïnspireerde badkamer


De Scandinavische interieurstijl is wereldwijd enorm populair. Lichte interieurs met lichte vloeren, lichte muren en lichte meubels en accessoires. Maar hoe zit dat eigenlijk met de badkamers? Er zijn niet echt typische Scandinavische badkamers. Vandaag willen we een badkamerontwerp laten zien, die geïnspireerd is door de mooie Scandinavische interieurs. Een ontwerp die gemaakt is door Oekraïense interieurontwerper en architect Anton Gorbatenko. Scandinavisch of niet, het is in ieder geval een hele mooie badkamer!

scandinavisch-geinspireerde-badkamer

Mooie tegels

De badkamer is op z’n Scandinavisch licht. Dit komt voor een groot deel natuurlijk door het grote raam in deze badkamer, maar ook de lichtgrijze tegels op de vloer en een stukje op de muur spelen een belangrijke. Deze tegels zijn gecombineerd met twee grote muren die betegeld zijn met leuke en stijlvolle patroontegels.

Sanitair

Er is een groot hoekbad geplaatst waar ook de douche in zit. Dit gedeelte is middels een glazen wand op het bad gescheiden van de brede badkamermeubel. Een zwevende badkamermeubel, bestaande uit twee dikke planken. Op de bovenste plank zitten de dubbele wastafels verwerkt. En passend bij de dubbele wastafels vind je aan de muur ook twee mooie ronde spiegels en twee mooie wandlampen aan de muur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply