Moderne badkamers voorbeelden

Mooie materialen mix in een stoere badkamer


Laat je inspireren door deze stoere badkamer, die ontworpen is door de ontwerpers van Pools interieurontwerp bureau Mikolauska Studio. Een ruime badkamer die niet alleen voorzien is van alle moderne gemakken, maar ook is ingericht met een mix van verschillende mooie en stoere materialen. Nice!

Mooie materialen mix in een stoere badkamer

Schuine wand met dakraam

Er is een schuine wand aanwezig in deze badkamer. Dit is niet ideaal, maar het voordeel daarvan is dat je er een dakraam in kunt plaatsen. Hierdoor krijgt de badkamer natuurlijk zonlicht binnen, wat enorm veel scheelt. Je kunt het dakraam bovendien ook open zetten zodat je de badkamer kunt ontluchten en ventileren.

Mooie materialen mix in een stoere badkamer

Moderne gemakken

De badkamer is ingericht met alle moderne gemakken die je kunt bedenken. Naast een groot ligbad onder het dakraam, vind je hier ook een aparte ruimte douche, dubbele wastafels, een bidet en een toilet. Maar het is vooral het gebruik van de verschillende materialen die dit badkamerontwerp zo bijzonder maakt. Op de vloer vind je een combinatie van witte tegels en een houten vloer. De witte tegels lopen door op de muren, die daar gecombineerd zijn met een stuk bakstenen. Het ligbad daarentegen is volledig bekleed met dezelfde houten planken als die op de vloer liggen.

De muur tegenover de douche, het toilet en de bidet is ingericht met een op maat gemaakte badkamermeubel. Deze bestaat uit hoogglans grijze ladekasten, die afgewerkt zijn met een dikke donkergrijze marmeren blad. Dit blad loopt van de meubel over op het ligbad. De volledig wand boven de wastafels is bekleed met een op maat gemaakte spiegelwand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply