Kleine badkamers voorbeelden

Smalle moderne badkamer van een luxe serviced appartement


Tegenwoordig zijn serviced appartementen erg populair. Moderne appartementen, die stijlvol en luxe zijn ingericht, en voor langere periodes verhuurd worden door veelal expats. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met luxe hotel suites, maar dan anders. Vandaag laten we een badkamer zien van zo’n serviced appartement, genaamd HACHI. HACHI is en project uit Bangkok in Thailand, die je per maand als serviced appartement kunt huren. Het leuke is dat alles super mooi en luxe is ingericht. Heerlijk!

HACHI, het moderne serviceappartement voor maandelijkse verhuur, gelegen in zakelijke gebieden van Ladprao, Bangkok, en omgeven door drukke woonwijken, kantoorgebouwen en conventionele appartementen. Dit serviceappartement bestaat uit luxe huuraccommodaties met 34 kamers met een oppervlakte van 26-44 m². Het zijn dus vrij kleine appartementen, die wel voorzien zijn van een praktische indeling.

Omdat het kleine appartementen zijn, zijn de badkamers natuurlijk ook niet heel groot. Deze badkamer bijvoorbeeld, is vrij smal, maar door de eenvoudige praktische indeling, is het toch wel een hele fijne badkamer. Er is gekozen voor mooie moderne en luxe materialen, die je het echte hotel gevoel geven.

Smalle moderne badkamer van een luxe serviced appartement

Houtlook en betonlook tegels

Houtlook en betonlook tegels vormen de basis in dit badkamerontwerp. Deze vind je zowel op de vloer als aan de wanden terug. Een mooie combinatie, die de badkamer een moderne, maar vooral ook een warme sfeer geeft.

In de inloopdouche vind je een luxe moderne regendoucheset, waarvan de grote regendouche in het plafond verwerkt is. In de muur is een grote nis gecreëerd, waar spullen in geplaatst kunnen worden. De glazen wand en de bijpassende glazen deur maken het geheel super luxe.

Smalle moderne badkamer van een luxe serviced appartement

Wastafel, toilet en spiegel met verlichting

Aan de grote muur, die volledig bekleed is met langwerpige houtlook tegels, is een zwevende betonlook wastafelblad aan de muur gemonteerd waar een brede wastafel op geplaatst is, direct naast het toilet. Daarboven vind je een op maat gemaakte wandspiegel, die over de gehele breedte van de muur loopt. De spiegel is zowel boven als onder voorzien van verlichting.

Fotografie: Rungkit Charoen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply