badkamerspiegel

Spiegels voor in de badkamer – 5 favorieten


Ben jij op zoek naar de perfecte badkamerspiegel? Wij hebben spiegels in verschillende vormen, kleuren en in alle maten. De spiegel die het beste bij jouw stijl past, zit er dus zeker tussen. Van een strakke spiegel voor een moderne badkamer tot een barok spiegel in een klassieke badkamer. Natuurlijk blijft het lastig om uit zoveel verschillende soorten spiegels te kiezen. Om je een handje te helpen hebben wij onze TOP 5 favoriete badkamerspiegels van Verno.com op een rijtje gezet:

1. De eigentijdse badkamer

Wil of heb jij een badkamer die helemaal van nu is? Ga dan voor rond in plaats van vierkant! Een ronde spiegel zonder lijst zie je steeds vaker in verschillende interieurs voorbijkomen. Dat is ook niet zo gek want dit simpele maar stijlvolle model staat eigenlijk in elke ruimte mooi. Wij vinden een ronde spiegel in combinatie met tegels extra gaaf en daarom is dit onze nummer 1 trend voor in de badkamer. Nog een voordeel: deze spiegel is beschikbaar in wel 11 verschillende maten! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee kleinere spiegels boven twee wasbakken of een heel grote maat om echt op te vallen. 100% dat het iedereen die jouw badkamer betreed meteen zal opvallen.

badkamer ronde spiegel

2. De minimalistische badkamer

Wil je niet te veel poespas aan jouw muur? Een strakke smalle lijst is precies wat je nodig hebt in een minimalistische badkamer. Deze spiegel heeft een dunne stalen rand en daardoor een nette uitstraling die niet heel erg opvalt maar wel veel toevoegt. Het behoudt de rustige tendens in jouw badkamer. Het makkelijke aan deze spiegel is dat je ieder formaat kunt kiezen. Een kleine spiegel voor de wc of een groot formaat in de badkamer werken allebei net zo goed. Behoud de schone en opgeruimde sfeer in jouw badkamer en voel je elke dag weer net zo fris en opgeruimd in je hoofd. Wel zo belangrijk!

badkamer strakke dunne spiegel

3. De klassieke badkamer

Heb jij een prachtige klassieke badkamer ingericht vol romantisch elementen? Dan is het zo zonde om hier een onopvallende en onuitgesproken spiegel aan toe toevoegen. Ga voor een spiegel met karakter, een barok spiegel, en waan je in een prachtig chateau in parijs! De krullerige houtbewerking geeft een luxueuze uitstraling en maakt jouw badkamer een plek om je elke dag bijzonder te voelen. Deze barok spiegels zijn niet alleen om jezelf te bekijken, het zijn ware kunstwerken aan jouw muur. Met jouw spiegelbeeld erin, is het kunstwerk helemaal af.

badkamer gouden barok spiegel

4. De moderne badkamer

Houd jij van een badkamer met een moderne inrichting? Dan is deze spiegel dé gadget om jouw badkamer helemaal af te maken. Deze zogenaamde “bakspiegel” heeft een opstaande lijst waardoor de spiegel letterlijk in een bak lijkt te liggen. Dit geeft een bijzonder en stijlvol effect aan jouw ruimte, en je komt hem ook niet overal tegen! Wij vinden dat vooral deze witte variant een heel vredige en schone uitstraling heeft die jouw badkamer tot een fijne serene plek kan maken waar je elke dag graag even tot rust komt.

badkamer zwart zilver spiegel

5. De natuurlijke badkamer

Ben jij op zoek naar een badkamerspiegel van mooi natuurlijk materiaal? Veel spiegels hebben een houten lijst maar het kan juist zo mooi zijn als je het hout goed kunt zien en er geen verf overheen zit. Een “simpele” houten spiegel van goede kwaliteit kan een enorme aanwinst zijn voor in de badkamer. Combineer deze spiegel bijvoorbeeld met een houten kastje, bankje of krukje. Of ga zelfs helemaal voor de hamam-style en zet een plant neer in jouw badkamer. Rol je handdoekjes mooi op en maak elke dag gebruik van jouw eigen persoonlijke wellness. Een perfecte reden om wat natuur in huis te halen.

badkamer spiegel wit

6. De milieubewuste badkamer

Wil jij jezelf elke dag in de spiegel durven kijken en tevreden zijn met de keuzes die je maakt? Bekijk deze spiegel gemaakt van extra duurzaam hout voor jouw milieubewuste badkamer. Bewust in het leven staan is ook belangrijk tijdens het decoreren van je badkamer. Gelukkig zijn er zelfs in de categorie spiegels verantwoordelijke keuzes die je kunt maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend stijlvol!

Wil jij een spiegel in de badkamer met een specifieke maat? Lees dan meer over de spiegels op maat van Verno.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply