Grijze badkamers

Stoer badkamer ontwerp met patchwork tegels


Het mooie ontwerp van deze badkamer hebben we gevonden in de portfolio van architectenbureau mode:lina architekci. De Poolse interieurarchitecten hebben in Sieroslaw in Polen een stoer maar ook kleurrijk loft appartement ingericht. De bewoners, bestaande uit een jong gezien met een kind en een hond wilden een stoer en industrieel appartement, die tegelijkertijd ook huiselijk en warm is. Daarom vind je in het interieurontwerp een mooie mix van rauwe materialen zoals beton met zowel warme details zoals hout als kleurrijke accenten, die bijvoorbeeld terugkomen in het grote bankstel in de woonkamer. Hoewel er geen kleur te vinden is in de badkamer, is het tóch erg mooi geworden.

Stoer badkamer ontwerp met patchwork tegels

Schuine wand

De badkamer heeft een medium formaat, niet groot maar zéker ook niet klein. Je hebt hier wel te maken met een schuine wand, wat een uitdaging kan zijn voor de inrichting, maar de ontwerpers hebben hier prima op ingespeeld. De rauwe details van het interieur komen ook een beetje terug in het ontwerp van de badkamer, in de vorm van grote grijze tegels op de vloer. De wanden zijn betegeld met witte metrotegels, die de badkamer met een klassiek tintje geven. In dit gedeelte vind je aan de linkerkant het toilet en de bidet, terwijl de witte zwevende badkamermeubel met de rechthoekige opbouwwastafel gemonteerd is aan de muur aan de rechterkant. Het dikke warme houten werkblad compenseert de grijze tegels.

Stoer badkamer ontwerp met patchwork tegels

Inloopdouche

Helemaal achterin is de inloopdouche ingericht. Daar hebben ze zowel de vloer als de grote muur volledig betegeld met grijze patchworktegels met vierkante tegels met verschillende bloemenpatronen. In de één van de twee zijmuren, die betegeld is met de metrotegels, is een nisje gecreëerd voor het opbergen van douchespullen. Omdat je te maken hebt met een schuine wand, moest er speciaal een glazen douchewand op maat gemaakt worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply