Badkamer ideeen

Stoere badkamer met een karakteristiek modern ontwerp


Dit is de badkamer van Apartmento RJ, een heel bijzonder project dat gerealiseerd is door Archiplan Studio. De interieurarchitecten van het Italiaanse architectenbureau hebben in Mantua een prachtig appartement herontworpen en ingericht. Het appartement kenmerkt zich met details, die afkomstig zijn uit 1800, en sommigen zelfs uit 1500. Deze details zoals de plafonds en de wanden zijn volledig in ere hersteld. Daarbij hebben de interieurarchitecten een interieurontwerp gemaakt, waar je helemaal verliefd op wordt.

Stoere badkamer met een karakteristiek modern ontwerp

Karakteristieke sfeer

Deze badkamer is de badkamer en suite van de master bedroom. Ze hebben een transparante scheidingsmuur gemaakt van houten latten. Je treft hier nog de bakstenen muren aan, waarvan de onderste helft betegeld is met eenvoudige witte tegels. En ook het karakteristieke plafond met de houten binten geven de badkamer heel veel sfeer. Hoewel de vloertegels nieuw zijn, past de verouderde uitstraling perfect bij de karakteristieke sfeer.

Stoere badkamer met een karakteristiek modern ontwerp

Moderne gemakken

Naast alle karakteristieke details is het eigenlijk ook een hele moderne badkamer. Er is bijvoorbeeld een heerlijke ruime inloopdouche met een stortdouche en een glazen douchewand ingericht. En de dubbele vrijstaande wastafels met de houten bekleding zien er ook prachtig uit. En naast het hangtoilet is zelfs een bidet gemonteerd, aan de met houten latten beklede muur.

Stoere badkamer met een karakteristiek modern ontwerp

Bron: Dwell.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply