Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met gietvloer en vloerverwarming


Bij Dupree Makelaars hebben we deze mooie badkamer gevonden, als onderdeel van een woning die in Reeuwijk te koop staat. Een nieuwbouw woning met een moderne strakke interieur inrichting. En zo zou je ook de badkamer kunnen omschrijven, modern, strak en voorzien van alle moderne gemakken. We zijn benieuwd wat jullie van deze badkamer vinden!

Badkamer met vloerverwarming in gietvloer

De woning heeft een woonoppervlak van 150m2, verdeeld over drie verdiepingen. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, tussen drie slaapkamers. Het is niet een hele grote badkamer, maar door de beperkte oppervlakte wordt ruimschoots gecompenseerd door de praktische indeling, moderne voorzieningen en een super strakke afwerking.

Strakke afwerking

Je komt als eerst het moderne hangtoilet tegen. Naast het hangtoilet vind je de badkamermeubel. Ze hebben gekozen voor een moderne strakke zwevende badkamermeubel met twee laden naast elkaar. Daarbovenop is de opbouwwastafel geplaatst. En daarboven is een grote brede spiegel opgehangen.

Badkamer met vloerverwarming in gietvloer

De inloopdouche is achterin de badkamer ingericht. Een ruime inloopdouche met een luxe regendouche in het plafond en bijbehorende handdouche en bedieningsknoppen. Aan de wand is een smal plankje gemonteerd, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden, zoals een flesje shampoo en een flesje douchegel.

Badkamer met vloerverwarming in gietvloer

Gietvloer met vloerverwarming

In het eerste gedeelte van de badkamer is er gekozen voor een strakke gietvloer. Een strakke donkergrijze gietvloer, gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde wanden. In de inloopdouche zijn de muren wel betegeld, met moderne rechthoekige grijze wandtegels.

De badkamer is voorzien van vloerverwarming, waardoor er geen radiator nodig is. Dit ziet er niet alleen super mooi en strak uit, je hebt in de de badkamer ook nooit last van koude voeten. Vooral in de winter is het heerlijk om vloerverwarming in de badkamer te hebben.

Bron: Dupreemakelaars.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply