Witte badkamer

Witte badkamer met marmer door interieur ontwerpster Katty Shiebeck


Er zijn heel veel verschillende badkamerstijlen. Natuurlijk kan het zijn dat je een voorkeur hebt voor een bepaalde stijl. Smaken verschillen namelijk nou eenmaal. Gelukkig maar, anders zou iedereen dezelfde badkamer hebben. Eergisteren lieten we de prachtige klassieke sobere badkamers zien, die ontworpen zijn door Franse interieur architect Franck Delmarcelle. Vandaag willen we een badkamer laten zien, die er totaal anders uitziet. Maar ook deze badkamer ziet er super mooi uit!

Witte badkamer met marmer door interieur ontwerpster Katty Shiebeck

Modern klassiek

Deze badkamer is ontworpen door interieur ontwerpster Katty Shiebeck. Voor een appartement gelegen in Barcelona, heeft zij het interieurontwerp verzorgd. Het kenmerkt zich met strakke moderne lijnen, gecombineerd met hele mooie klassieke details. Deze bijzondere combinatie tref je ook aan in de badkamer. Strakke witte muren en een strakke gietvloer vormen de moderne lichte basis. En met marmeren details heeft de badkamer ook een chique klassieke sfeer gekregen. De grote muur is bijvoorbeeld bekleed met marmer en daar is een bijbehorende vrijstaande marmeren wastafel bij gekozen.

Witte badkamer met marmer door interieur ontwerpster Katty Shiebeck

Er is een ruime inloopdouche gecreëerd, die voorzien is van een grote op maat gemaakte glazen douchewand. Ook dat zorgt natuurlijk voor een luxe uitstraling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply