Witte badkamer, Zwarte badkamers

Zweedse zwart wit badkamer


Zwart wit is dé meest populaire kleurencombinatie in alles. Dat geldt bijvoorbeeld voor kleding, maar vooral ook voor interieurs. En hetzelfde geldt dus ook voor de inrichting van de badkamer. Een kleurencombinatie die tijdloos is.

Zweedse zwart wit badkamer

Mat zwarte hexagon tegels met witte vierkante wandtegels

Deze zwart wit badkamer is onderdeel van een driekamerappartement gelegen in Södermalm in Stockholm. Het is een relatief kleine badkamer, maar het is wel praktisch en erg stijlvol ingericht. Voor de vloer is er gekozen voor mooie zeshoekige hexagon mat zwarte tegels, die gecombineerd zijn met eenvoudige witte tegels die in halfsteensverband zijn gelegd. De wit betegelde muren zijn bovendien nog gedecoreerd met een extra zwarte metrotegels rand aan zowel de boven- als onderkant.

Zweedse zwart wit badkamer

1/4 Ronde douchecabine

In de hoek van de badkamer is een inloopdouche met een 1/4 ronde douchecabine ingericht met een luxe regengouche set. Links naast de douchecabine vind je de badkamermeubel. Een strakke zwarte zwevende badkamermeubel met een grote lade en een inbouwwastafel. Daarboven is een rechthoekige zwarte spiegel opgehangen met daarboven een mooie zwarte vintage wandlamp.

Rechts naast de douchecabine zijn leuke zwarte ronde haken opgehangen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar het is ook handig om er kleding aan te hangen. In diezelfde hoek vind je ook het toilet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply