Sanitair

10x Zwart bad


Een bad in de badkamer is erg fijn. Althans, dat vinden de meeste mensen. Leuk voor de kinderen, voor jezelf kan het soms heerlijk zijn om af en toe in bad te kunnen relaxen, en een badkamer met een bad is ook beter verkoopbaar. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten baden. In negen van de tien badkamers vind je een wit bad, dat is veruit de meest populaire kleur. Je zou het kunnen vergelijken met de toiletpot en de wastafels. Ook die zijn vaak wit. Maar net als de toiletpot en de wastafels, die soms ook zwart kunnen zijn, kunnen zwarte baden ook heel stoer zijn. Daarom willen we vandaag tien mooie voorbeelden laten zien van badkamers met een mooi zwart bad!

Zwart bad

Zwart bad soort

Zwarte baden heb je in heel veel verschillende soorten en stijlen. Zo heb je klassieke vrijstaande zwarte baden op pootjes. Maar je hebt ook hele strakke zwarte baden voor de echte moderne strakke badkamers. Sommige zwarte baden zijn volledig wit, zowel de binnen als de buitenkant. Er zijn ook zwarte baden, waarvan alleen de buitenkant zwart is, gecombineerd met een andere kleur binnenkant. Een witte binnenkant, en hieronder hebben we zelfs een mooi voorbeeld gevonden van een zwart bad met een gouden binnenkant. Super chique!

Zwarte baden kan je mooi combineren met ‘normale’ chromen kranen. Maar je kunt een zwart bad ook heel stoer combineren met andere kleuren. Met zwarte kranen bijvoorbeeld, die sowieso heel stoer zijn. Maar je kunt ook denken aan koperen kranen of gouden kranen.

Zwart bad

Industrieel stoer zwart bad!

Zwart bad

Zwart bad

Volledig zwart bad!

Zwart bad

Zwart bad

Zwart bad

Het perfecte vrijstaande zwarte designbad!

Zwart bad

Super chique zwart bad met een gouden binnenkant.

Zwart bad

Zwart bad

Mooi ovaal zwart bad!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply