Moderne badkamers voorbeelden

Moderne eigentijdse badkamer met bad én open douche


De moderne eigentijdse badkamer hebben we gevonden in de inspirerende portfolio van interieur- en architectenbureau Aspact 11 uit Australië. Het is het Como Street project, het ontwerp van een luxe moderne woning. De badkamer is niet super groot, maar het is wel enorm fijn ingericht met mooie materialen. Laat je het ons weten wat je ervan vindt?

Moderne eigentijdse badkamer met bad én open douche

Betonlook tegels en witte wandtegels

Een groot voordeel van deze kleine badkamer, is dat er een groot raam aanwezig is. Een raam met stoere zwarte kozijnen, die je ook heel eenvoudig open kunt doen. Voor een ruimte waar je te maken hebt met veel vocht, is dat heel erg fijn. Bij het raam is een groot bad ingericht, over de hele breedte. Het bad is betegeld met grote stoere grijze betonlook tegels, die ook gebruikt zijn voor de vloer van de badkamer. Deze betonlook tegels hebben ze gecombineerd met kleine rechthoekige glanzende witte tegels aan de wanden, helemaal van de vloer tot aan het plafond.

Moderne eigentijdse badkamer met bad én open douche

Zwarte accenten

Naast het bad vind je de douche. Een open douche, voorzien van een stoere luxe zwarte regendouche set. Deze douche is niet het enige wat zwart is in deze badkamer. Dit past natuurlijk mooi bij de zwarte kraan van het bad, de kledingrek aan de muur, de zwarte kozijnen, de inbouwkraan van de wastafel en de grote brede spiegel met het zwarte stalen frame.

De wastafel is ook een mooie blikvanger in deze badkamer. Ze hebben houten kastdeuren gecombineerd met zwarte deurgrepen en een chique donkergrijze marmeren wastafelblad. Super chic!

Bron: Aspect11.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply