Moderne badkamers voorbeelden

Badkamerontwerp met betonstuc en marmer


Dit is de badkamer van een pas gerenoveerd loft appartement gelegen in Londen. Het interieurontwerp is gerealiseerd door ontwerpbureau Day True, die het loft appartement volledig heeft omgegooid. De indeling, het ontwerp, de kleuren, het oude appartement is niet meer te herkennen. Natuurlijk hebben de bewoners ook een nieuwe badkamer gekregen. Een mooie moderne badkamer met een uniek ontwerp. Kijk snel verder!

Betonstuc en marmer

Voor deze badkamer is een combinatie van materialen gebruikt, die je niet zo vaak ziet, namelijk betonstuc en marmer. De muren zijn volledig bewerkt met stoere grijze betonstuc, gecombineerd met een strakke witte gietvloer. En tegen de grote muur is een prachtige zwevende carrara witte marmeren kast gemonteerd. Dé blikvanger van de badkamer. Op het marmeren blad is een rechthoekige watafel geplaatst, gecombineerd met strakk einbouwkranen en een luxe wandspiegel met verlichting.

Badkamerontwerp met betonstuc en marmer

Inloopdouche met design douchewand

Een andere blikvanger wordt gevormd door de douchewand. In plaats van een normale glazen douchewand, hebben ze gekozen voor een hele bijzondere witte douchewand, waar allemaal ronde gaten in zitten. Eigenlijk zijn het gewoon allemaal kleine ronde raampjes. Ook de inloopdouche zelf is mooi ingericht, met een luxe regendouche set en een grote nis in de muur voor kleine spullen.

Badkamerontwerp met betonstuc en marmer

Bron: Daytrue.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply