Badkamerverlichting

15x Badkamer met industriële lamp


Er zijn heel veel verschillende soorten verlichting. Industriële verlichting behoort absoluut tot één van de meest populaire stijlen. Industriële lampen zien er niet alleen super stoer uit, het is ook een hele veelzijdige stijl. Het past niet alleen heel goed in een industriële interieurstijl, ook in een modern interieur, een Scandinavisch interieur, een klassiek interieur of een landelijk interieur is het een heel goed idee. Dat geldt ook voor de badkamer. Vandaag gaan we jullie inspireren met vijftien voorbeelden van badkamers met industriële lampen. Daar zitten zowel industriële hanglampen, wandlampen als plafondlampen bij!

#1 
Dit is de badkamer van een nieuwbouwwoning. Een hele chique badkamer met sierlijke patroontegels op de vloer, gecombineerd met betonstuc en behang aan de muren. De stoere industriële verlichting is speciaal voor deze badkamer ontworpen helemaal op maat gemaakt. Super nice!

Badkamer industriële lamp

#2 
Deze vintage badkamer is geweldig ingericht. Zwarte hexagon tegels op de vloer, witte metrotegels aan de wanden en een stoere zwarte plafond. Aan dat plafond is een kleine witte plafond lamp gemonteerd, maar ook de muur naast de ronde spiegel vind je een vintage industriële wandlamp.

Badkamer industriële lamp

#3 
Deze badkamer bewijst dat industriële lampen ook heel mooi staan in klassieke badkamers. van de vloer tot aan het sanitair, alles is klassiek chique. Daarbij is een industriële wandlamp gekozen, die de badkamer een stoer tintje geeft.

Badkamer industriële lamp

#4 
Zonder de mooie gouden industriële hanglamp zou deze badkamer een beetje saai zijn. Goede keus dus!

Badkamer industriële lamp

#5 
Deze luxe badkamer heeft alle moderne gemakken die je kan wensen. Ruime inloopdouche, een modern ovaal bad, dubbele wastafels en een toilet. De zwarte industriële hanglampen in verschillende formaten maken de badkamer helemaal af!

Badkamer industriële lamp

#6 
In bovenstaande badkamer kon je al zien dat het een goed idee kan zijn om meerdere lampen met elkaar te combineren. Dit hebben ze ook in deze badkamer gedaan. In plaats van hanglampen, hebben ze hier gekozen voor drie grote industriële spots.

Badkamer industriële lamp

#7 
In deze badkamer vind je een interessante mix van verschillende soorten materialen en kleuren. Retro patroontegels op de vloer, betonstuc wanden en een landelijk groen geschilderd houten plafond. De zwarte douche en de industriële wandlamp passen er super stoer bij!

Badkamer industriële lamp

#8 
Gewoon een stoere industriële hanglamp in het midden van de badkamer. Stoer!

Badkamer industriële lamp

#9 
In deze stoere badkamer hebben ze gekozen voor hele minimalistische industriële lampen. Minimalistisch, maar nog steeds super stoer.

Badkamer industriële lamp

#10 
Hier vind je de super populaire Jielde wandlampen. Deze wandlampen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende leuke kleuren. Deze zwarte varianten passen het best bij de industriële stijl van deze badkamer.

Badkamer industriële lamp

#11 
Ook in deze badkamer is er gekozen voor de Jielde wandlampen. Deze zijn iets kleiner en hebben geen lange arm. Ze staan super leuk bij de gouden hexagon spiegels, de vintage badkamermeubel en de patroontegels op de vloer.

Badkamer industriële lamp

#12 
Deze badkamer heeft een landelijke rustieke stijl gekregen. Daar passen de industriele wandlampen heel goed bij!

Badkamer industriële lamp

#13 
Industriële poten voor het wastafelblad, industriële ramen én een stoere industriële hanglamp. De hanglamp is verplaatst aan het plafond, zodat het boven de wastafel komt te hangen.

Badkamer industriële lamp

#14 
In voorbeeld nummer 7 hebben we al zo’n lamp gezien. Daar is het echter gebruikt als wandlamp. In deze badkamer hebben ze de industriële lamp als plafondlamp gebruikt. Ook een goed idee!

Badkamer industriële lamp

#15
Dit is één van de leukste uit dit rijtje. Het is een super stoere badkamer met hele mooie en stoere materialen. Een stoere donkere houten vloer, een stalen deur en een betonnen wastafel. Wat wil je nog meer? Juist, industriële lampen aan een buis aan het plafond!

Badkamer industriële lamp

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply