Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

De stijlvolle badkamer van architect Neil Dusheiko


Vandaag gaan we een kijkje nemen in de super mooie badkamer van architect Neil Dusheiko. De Britse architect heeft al heel veel mooie interieurontwerpen op zijn naam staan, die hij voor zijn klanten heeft gerealiseerd, maar het leukst is natuurlijk om een kijkje te nomen nemen in zijn huis. Uiteraard heeft hij zijn eigen ontwerp gemaakt. Hij woont samen met zijn gezin in een Victoriaans rijtjeshuis, gelegen in Noord Londen. Een karakteristieke woning, die een radicale verbouwing is ondergaan. Hieronder kunnen jullie zien hoe de badkamer is geworden.

De stijlvolle badkamer van architect Neil Dusheiko

Fijne badkamer met schuin plafond

De woning is ingericht met meerdere badkamers. Dit is de familiebadkamer, en is ingericht op de bovenste verdieping van het nieuwe gedeelte van de woning. Het is niet een hele grote badkamer, maar het hoge plafond zorgt ervoor dat het niet klein lijkt. Ook de twee grote ramen spelen hierbij een belangrijke rol. Naast een ‘normale’ raam aan de buitenmuur, is er ook een groot dakraam gecreëerd in het schuine dak. Beiden zorgen ervoor dat het een hele fijne lichte badkamer is.

Bad, toilet, ligbad en inloopdouche

De badkamer is bovendien ruim genoeg voor moderne gemakken zoals een groot ligbad, gevolgd door een modern hangtoilet, een moderne wastafel met badkamermeubel, én een aparte ruimte inloopdouche. Meer heb je eigenlijk niet nodig toch in een badkamer? Het ontwerp is super mooi en goed doordacht. Voor de vloer is er gekozen voor stoere rechthoekige grijze tegels, terwijl de wanden betegeld zijn met kleine lichte marmeren zeshoekige hexagon tegeltjes.

De stijlvolle badkamer van architect Neil Dusheiko

Mooie details

Aan de muur boven het bad, het toilet en de wastafel, is een inbouwspiegelkast gerealiseerd, met zowel aan de bovenkant als de onderkant een chique gouden plaat. Ook het plafond ziet er super mooi uit. Die is namelijk volledig bekleed met cederhouten latten, die de badkamer een sfeervolle en warme uitstraling geven. De zwarte details maken het ontwerp af. Deze komen terug in de verschillende kranen, het bedieningspaneel boven het toilet, de luxe regendoucheset in de inloopdouche, en de toiletrol-houder.

Bron: Neildusheiko.com | Fotografie: Tim Crocker & Agnese Sanvito

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply