Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe badkamer door Minosa Design


Dit prachtige badkamerontwerp is gerealiseerd door interieur- en architectenbureau Minosa Design, voor een jong gezien. Het gezin bestond uit een professioneel stel en hun jonge kind, die de wens hadden om een moderne badkamer te creëren, die ingericht was met moderne gemakken. Hieronder zie je het resultaat.

Moderne luxe badkamer door Minosa Design

Licht

De grootste uitdaging van dit project was licht en de noodzaak om de suite te verbinden met de aangrenzende kleedkamer en slaapkamer. De ontwerpers kozen ervoor om de muur tussen de kleedkamer en de ensuite te verwijderen en in plaats daarvan het Rimidesio schuifdeursysteem te installeren. Met de inzet van helder glas kunnen ze profiteren van het licht dat helemaal naar beneden stroomde in de aangrenzende slaapkamer (achter de kleedkamer) en de ensuite de verbinding geven waar de klanten naar op zoek waren.

Moderne luxe badkamer door Minosa Design

Houten vloer

Een ander belangrijk ontwerpelement is de houten vloer; de ontwerper heeft een eikenhouten vloer gekozen, omdat er geen beweging is zoals je normaal zou vinden bij traditionele houten vloeren. Dit betekende dat ze strak tegen muren konden installeren met de bekleding over de vloer die dit bespeelt op de ruimte waardoor het zoveel groter aanvoelt omdat het de hele muur door de ruimte loopt.

Vrijstaand bad en zwevende wastafel

Andere belangrijke aandachtspunten zijn het prachtige vrijstaande bad van Antonio Lupi en de zwevende wastafel met de wand met de zeer indrukwekkende grote Gessi wastafels. Deze producten zitten moeiteloos in de hedendaagse ruimte verwerkt.

Het Antonio Lupi Corian douchebasesysteem werd gekozen om een ​​waterdichte omgeving te creëren, die geïntegreerd werd met het douchescherm van dezelfde Italiaanse fabrikant.

Moderne luxe badkamer door Minosa Design

Led-verlichting

Verlichting was cruciaal voor deze ruimte, de ontwerper koos ervoor om een ​​verzonken lichtplateau te maken met ingebouwde LED-verlichting als primaire lichtbron, dit is dimbaar zodat het kan worden bediend om verschillende stemmingen in de ruimte te creëren. Taakverlichting (weer LED) zit boven elk van de zones om het benodigde licht toe te voegen.

Het laatste onderdeel van deze moderne badkamer zijn de muren; Corian werd gekozen voor de kwaliteit, maar ook het naadloos kon worden geïnstalleerd om de ruimte een echt glad en strak gevoel te geven.

Moderne luxe badkamer door Minosa Design

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply