Moderne badkamers voorbeelden

Uniek badkamerontwerp voor een jong gezin


De indeling van de badkamer is super belangrijk, die voor een grotendeels bepaald of het wel of geen fijne badkamer is. Steeds vaker wordt er gekozen om het toilet in te richten in hetzelfde gedeelte als de inloopdouche. Soms zit daar nog een scheidingswand tussen, soms niet. Hoewel dit een beetje raar klinkt, hoeft dit zéker geen slecht idee te zijn. Deze badkamer is daar een heel mooi bewijs van. Kijk snel verder en raak geïnspireerd van deze mooie badkamer!

Uniek badkamerontwerp voor een jong gezien

Uniek badkamerontwerp voor een jong gezien

Uniek badkamerontwerp voor een jong gezien

Deze badkamer is ingericht als badkamer en suite voor de master bedroom van een appartement uit Kiev. Een modern en hip familieappartement gelegen in de hoofdstad van Oekraïne, die ontworpen en ingericht is door interieurarchitectenbureau 2B Group.

Glazen deur

Het appartement kenmerkt zich met een open karakter. Dat zie je terug in de open woonkamer met open keuken, de open hal, en ook de badkamer heeft een open karakter gekregen. Om de badkamer meer bij de slaapkamer te betrekken, is de badkamer voorzien van een mooie moderne glazen deur.

Aparte zone met inloopdouche, toilet en bidet

Eenvoudige hoogglans witte vloertegels zijn gecombineerd met strak gestuukte witte wanden. In dit open gedeelte vind je het grote ligbad en de brede zwevende wastafelmeubel met wastafel, inbouwkraan en wandspiegel. Daarnaast hebben ze ook nog een aparte zone ingericht, waar de inloopdouche, het toilet en de bidet zijn ingericht. Dit gedeelte bevindt zich in een soort hok, die volledig betegeld is met hele mooie natuurstenen tegels. Deze tref je aan op de vloer, aan de wanden, en ook het plafond is daarmee betegeld. Deze zone wordt bovendien extra benadrukt, doordat er verlichting aan de bovenkant is verwerkt. De buitenzijde is bovendien voorzien van op maat gemaakte glazen wanden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply