Vintage badkamer

Badkamer mix van klassiek en stoer vintage


Dit badkamerontwerp is gerealiseerd door ontwerpbureau White Interior Design Studio. De Taiwanese ontwerpers hebben in Taipei een heel stoer interieurontwerp gemaakt voor een appartement van 73m2. Het appartement kenmerkt zich met een fijne open indeling met grote raampartijen. Met behulp van grote glazen wanden en deuren, hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat het grote gedeelte mee kan profiteren van de lichtinval. Daarom hebben ze gekozen om een badkamer te creëren een glazen deur.

Badkamer mix van klassiek en stoer vintage

Glazen deuren

De badkamer bevindt zich naast de woonkamer én de open keuken. En vanuit de badkamer heb je ook toegang middels een glazen deur tot de ruime inloopkast. Dankzij deze glazen deur, is de bakdamer ook voorzien van natuurlijke lichtinval.

Badkamer mix van klassiek en stoer vintage

Zwart witte patroontegels en marmeren metrotegels

Het ontwerp van de badkamer kan je omschrijven als mix van klassiek en stoer vintage. Op de vloer vind je leuke zwart witte patroontegels. Met witte marmeren metrotegels is een een lambrisering gemaakt, terwijl het bovenste gedeelte van de muren strak zijn gestuukt en volledig zwart zijn geschilderd.

Badkamer mix van klassiek en stoer vintage

Glazen douchewand

De blikvanger wordt gevormd door de grote douchewand. Een grote glazen douchewand met een stoere zwarte stalen frame. Binnen in de inloopdouche zijn de muren volledig met de witte marmeren metrotegels betegeld.

De klassieke zwart wastafel past mooi bij de stijl van de badkamer, net als de verschillende lijsten aan de zwarte muren. Naast de wastafel is het moderne toilet gemonteerd. En boven de wastafel is een grote spiegelkast gerealiseerd, die volledig op maats is gemaakt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply