Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met Bali thema


Iedereen die weleens in Bali is geweest, is een groot fan van het Indonesische eiland. De vibe, de vriendelijke mensen, lekker eten, surfen, prachtig natuur, noem maar op. En ook de Balinese interieurstijl ziet er geweldig uit. Er zijn dan ook genoeg mensen, die tijdens hun vakantie in Bali, zich hebben laten inspireren voor de inrichting van hun huis. De wens van een klant van interieur- en architectenbureau Prosvirin Design was om een interieur te creëren met de sfeer en stijl van Bali. Hieronder kunnen jullie zien hoe de mooie badkamer is geworden.

Luxe badkamer met Bali thema

De badkamer is super ruim, zoals de klanten dan ook gewend zijn van de enorme luxe villa’s in Bali. Genoeg ruimte dus voor alle moderne gemakken die je maar kan wensen. Een ruime inloopdouche, een luxe vrijstaand bad, een toilet én een washok.

Luxe badkamer met Bali thema

Luxe badkamer met Bali thema

Zen zone met vrijstaand bad

De ontwerpers kozen voor mooie luxe en natuurlijke materialen en kleuren, passend bij die relaxte Bali sfeer. Op de vloer vind je grote betonlook tegels, voor de muren is er gekozen voor een mix van diezelfde betonlook tegels en houten wandbekleding. En aan één van de wanden is een grote verticale plantenwand gecreëerd. Daaronder vind hét zen gedeelte van de badkamer, met een bed van witte vuurstenen en enkele betontegels, waar het moderne ovalen vrijstaand bad op is geplaatst. In de muur is een brede nis gecreëerd waar flesjes in geplaatst kunnen worden. Aan de overige twee muren vind je mooie Balinese budha kunstwerken.

Luxe badkamer met Bali thema

Luxe badkamer met Bali thema

Badkamerverlichting

Het toilet en de wastafel zijn naast het zen gedeelte geïnstalleerd. Aan de grote wand met de houten latten vind je een stoere betonnen wastafelblad met een natuurstenen waskom. Daarboven is een grote wandspiegel met verlichting opgehangen, die samen met de hanglampen en de railverlichting het verlichtingsplan vormen in deze badkamer.

Luxe washok

De washok is bij de deur ingericht. Daar is een grote op maat gemaakte inbouwkast geraliseerd, die naast heel veel kastruimte ook een grote nis bevat waar de wasmachine en droger op elkaar gestapeld kunnen worden. Op deze manier is het niet erg om deze logge apparatuur in de badkamer te hebben, toch?!

Luxe badkamer met Bali thema

Luxe badkamer met Bali thema

Luxe badkamer met Bali thema

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply