Moderne badkamers voorbeelden

Moderne loft badkamer met een klassiek vintage tintje


We gaan vandaag naar Italië, om een kijkje te nemen in de badkamer, die ontworpen is door interieurontwerpers Stefania Micotti. De Italiaanse ontwerper heeft in Milaan een inspirerend loft appartement ontworpen en ingericht. Het is een modern loft appartement, die super strak is afgewerkt, en ingericht met een modern, eigentijds en super stijlvol interieur. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in de badkamer.

Moderne loft badkamer met een klassiek vintage tintje

Witte metrotegels, grijze vloertegels en donkergrijs plafond

Het is een moderne badkamer, maar door een aantal elementen heeft het ook een klassiek vintage tintje. Er is een ruime inloopdouche ingericht met een douchecabine, een stoere glazen douchewand met een zwarte stalen frame, en een luxe regendoucheset. Boven de inloopdouche is een groot dakraam gerealiseerd, die voor natuurlijk licht in de badkamer zorgt. De wanden zijn ongeveer tot driekwart hoogte betegeld met verticale metrotegels. Het bovenste gedeelte én het plafond zijn donkergrijs geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met stoere grijze vloer tegels met een patroontje.

Moderne loft badkamer met een klassiek vintage tintje

Houten elementen

Naast de inloopdouche vind je een mooie set houten elementen, die de badkamer een klassiek vintage uitstraling geven. De badkamermeubel met daarop een grote waskom. Daarboven hangt een grote brede wandspiegel met een bijpassende houten frame. En ook de stoel, die naast de meubel is geplaatst, is van hetzelfde hout.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply