Moderne badkamers voorbeelden

Het ontwerp van deze badkamer is geïnspireerd door de bosrijke omgeving


Dit is de badkamer van een hele bijzondere villa gelegen in een in een enorm en dicht bos in de buurt van Praag in Tsjechië. Een paar kilometer verderop is een oude stad die historisch werd gebruikt als een bron van arbeiders voor de bossen van de keizer. De grootste inspiratiebron voor de villa was de omgeving, die de architecten Jan Mach, Jan Vondrák en Lukáš Holub van het architectenbureau Mjölk architects ertoe leidde dit ontwerp te maken dat vanwege de organische vorm van het dak verweven lijkt te zijn met de bomen eromheen. Het onderste deel is ontworpen om te genieten van de fascinerende uitzichten op het bos. Zelfs in de badkamer heb je uitzicht op het prachtige bos!

Het ontwerp van deze badkamer is geïnspireerd door de bosrijke omgeving

Hout

Het interieurontwerp kenmerkt zich door strakke moderne lijnen, maar ook vooral door het gebruik van natuurlijke materialen. Omdat het ontwerp geinspireerd is door de bosrijke omgeving, is er logischerwijs ook heel veel gebruik gemaakt van hout. Houten vloeren, houten wanden, houten meubels, noem maar op. Dat zie je ook terug in het badkamerontwerp.

Luxe inloopdouche

Het is een ruime badkamer, waar een hele ruime inloopdouche is ingericht, een modern hangtoilet en een badkamermeubel met dubbele wastafels voor het raam. De vloer is betegeld met chique natuurstenen tegels, die ook terugkomt op één van de grote muren. De muur waar het raam in verwerkt is, is strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl de andere twee muren bekleed zijn met mooie warme houten planken.

Het ontwerp van deze badkamer is geïnspireerd door de bosrijke omgeving

De grote blikvanger is de douche. Een inloopdouche die omringd is met grote glazen douchewanden en ingericht is met een hele luxe regendouche set. Op die manier kan je optimaal van het uitzicht genieten terwijl je onder de douche staat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply