Klassieke badkamers voorbeelden

Klassieke zwart wit badkamer


Dit is de badkamer van een stijlvol karakteristiek appartement gelegen in Vasastaden in Zweden. Een appartement uit de 19e eeuw, dat voorzien is van karakteristieke details zoals een originele houtenvloer, ornamentenplafond, tegelkachels, sierlijsten, originele ramen en deuren, noem maar op. Hoewel deze mooie details niet te zien zijn in de badkamer, hebben ze het wel ingericht in een bijpassende klassieke stijl. Nice!

Klassieke zwart wit badkamer

Klassiek sanitair

De badkamer is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne gemakken zoals een toilet, wastafel, en een bad douche combinatie. Al deze sanitaire voorzieningen hebben wel een klassiek tintje. En niet alleen de vrijstaande wastafel, het klassieke toilet en de bijpassende klassieke kranen hebben een klassiek tintje, er is ook gekozen voor tegels met een klassieke sfeer.

Klassieke zwart wit badkamer

Geruite zwart wit tegels en metrotegels

Op de vloer tref je zwart witte geruite tegels aan, terwijl er voor de muren gekozen is voor échte witte metrotegels. Dé perfecte tegelcombinatie voor een klassieke badkamer! We missen alleen nog een mooi vrijstaand bad op pootjes. 🙂

Klassieke zwart wit badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply