Kleine badkamers voorbeelden

Kleine stoere Scandinavische badkamer in New Yorkse loft


Deze prachtige badkamer is ontworpen door ontwerpbureau Søren Rose Studio NYC. Ze hebben een appartement ontworpen en ingericht in een voormalig papierenfabriek gelegen in TriBeCa. Vóór de verbouwing was het appartement een witte canvas, die nog volledig ingericht moest worden. De interieurontwerpers hebben een interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door een hele stoere mix van New Yorkse architectuur en Scandinavische modernisme. Hieronder zien jullie het resultaat van de prachtige badkamer.

Kleine stoere Scandinavische badkamer in New Yorkse loft

Gestuukte muren, bakstenen en marmer

De badkamer is klein, maar door de eenvoudige en praktische inrichting, maar ook door het grote raam, is het een hele fijne badkamer geworden. Middels een grote stalen schuifdeur heb je toegang tot deze badkamer. Ze hebben gekozen voor een lichte houten vloer, gecombineerd met een mix van strak gestuukte witte wanden, een bakstenen wand én delen die met marmer zijn bekleed.

Douche in bad

Bij het grote raam, waar ook de bakstenen muur is, hebben ze een bad geplaatst. Dit hebben ze gecombineerd met een regendouche in bad. Bij het raam is een smalle vensterbank gecreëerd, die volledig met marmer is bekleed. Deze vormt een hele bijzondere combinatie met de rauwe bakstenen.

Badkamermeubel

Naast heb bad vind je een zwevende badkamermeubel. Een stijlvolle houten badkamermeubel met grote ladekasten, moderne inbouwkraan een kleine designspiegel. Aan de andere muur is nog een extra hoge wandkast gemonteerd voor het opbergen van kleine spullen. Tot slot vind je in deze badkamer ook nog een hangtoilet.

Bron: Sorenrose.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply