Industriële badkamers

Een echte stoere industriële badkamer!


Houd je van stoere industriële badkamers? Dat komt goed uit, want vandaag gaan we kijken in zo’n stoere industriële badkamer. Het badkamerontwerp is gemaakt door de ontwerpers van To Taste Studio. Zij hebben de opdracht gekregen om een stoer zolder loft appartement te ontwerpen gelegen in het hart van St. Petersburg. Het appartement is bedoeld om uiteindelijk verhuurd te worden aan buitenlandse toeristen. Met dit bijzondere interieur kunnen ze in ieder geval heel veel aandacht verwachten. Hieronder kunnen jullie zien hoe de badkamer is geworden!

Een echte stoere industriële badkamer!

De badkamer is direct bereikbaar vanuit de grote open leefruimte, naast de stoere open trap. De buitenkant van de badkamer is volledig bekleed met hele bijzondere bronzen platen, waar LOFT 11 op afgedrukt staat. Als je binnenkomt, zijn er een aantal elementen die direct opvallen.

Een echte stoere industriële badkamer!

Kubus betegeld met rode tegels

Allereerst zullen je ogen direct gericht zijn op de rode kubus. Ze hebben een open kubus gecreëerd, die volledig betegeld is met vierkante rode tegels. De vloer, de wanden en ook het plafond zijn met die tegels betegeld. In die kubus vind je het toilet én de open douche.

Een echte stoere industriële badkamer!

Industriële ton als wastafelmeubel

Een andere blikvanger van de badkamer wordt gevormd door de wastafelmeubel. Ze hebben namelijk een gele industriele ton gebruikt als wastafel, waar een moderne witte waskom op is geplaatst. Deze ton past perfect bij het stoere industriële karakter van het appartement!

Bron: Totaste.design/info

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply