Kleine badkamers voorbeelden

Kleine smalle badkamer van 1×2.5m!


We hebben hier al een aantal hele kleine en smalle badkamers laten zien, die allemaal erg mooi en praktisch zijn ingericht. De kleine en smalle badkamer die we vandaag willen laten zien, behoort ongetwijfeld tot de meest inspirerende. Het is de badkamer van het Nevern Square Apartment, die ontworpen en ingericht is door architectenstudio Daniele Petteno Architecture Workshop. Wederom een geweldig bewijs dat kleine smalle badkamers ook erg mooi en praktisch kunnen zijn!

Kleine smalle badkamer van 1x2.5m!

Verbouwing

Het appartement uit 1880, gelegen in het centrum van Londen, was super gedateerd. Nadat een jong gezin het had gekocht, hebben ze de architectenstudio gevraagd of ze het interieurontwerp kunnen realiseren. Het appartement heeft een woonoppervlak van in totaal 69m2. De architecten en ontwerpers hebben een inspirerend ontwerp gemaakt met een inrichting met de hoogste levensstandaard en tal van innovatieve ontwerpoplossingen. Dankzij een sterk geoptimaliseerd en op maat gemaakt ontwerp, was het mogelijk om te organiseren in een diepte van slechts 10.85m en door een opgeruimde en vloeiende lineaire volgorde: Living-Dining-Kitchen-Master Bedroom-Studio, en in totaal 11 speciale gebieden / kamers, zoals vereist door de klanten.

Kleine smalle badkamer van 1x2.5m!

Strakke vloer en muren en inbouwkast

Het appartement is zelfs voorzien van twee badkamers, waarvan deze de kleinste en de smalte is. De badkamer is ongeveer één meter breed en tweeënhalf meter diep. Er zijn maar weinig badkamers die kleiner zijn dan deze. De muren zijn strak afgewerkt en gecombineerd met eenzelfde grijze gietvloer. Langs de linkermuur, waar een raam aanwezig is, is een op maat gemaakte meubel gerealiseerd. Deze strakke witte meubel loopt over de hele lengte van de badkamer. Naast kastruimte, is het ook gecombineerd met een geïntegreerde wastafel. Boven de meubel zijn ook de chromen designradiator en de handdoekrek gemonteerd.

Helemaal aan het einde van de badkamer vind je het moderne toilet aan de muur. En de douche vind je in het midden van de badkamer, een open douche met een strakke moderne inbouwdouche.

Fotografie: Daniele Petteno

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply