Klassieke badkamers voorbeelden

Elegante badkamer van architect Monika


Architect Monika Gruszka-Ziółkowska woont in een klein huurappartement gelegen in Warschau. Het appartement heeft een woonoppervlak van slechts 40m2. Desondanks is het een super fijn appartement. Dit is natuurlijk te danken aan de architect zelf, die het ontwerp en de inrichting heeft gerealiseerd. In een appartement van 402m, zou je verwachten dat de badkamer echt mini zou zijn, maar deze badkamer is juist vrij ruim.

Elegante badkamer van architect Monika

Je kunt zowel spullen in als op de kast plaatsen. Handig!

Verschillende wandafwerking

De badkamer is verdeeld in twee zones. Een zone waar de inloopdouche en het toilet zijn ingericht, en een zone waar de badkamermeubel en de wastafel zijn geplaatst. Hoewel het een open geheel is, is de scheiding erg duidelijk. Er zit een smalle scheidingsmuur tussen, maar het komt vooral doordat de twee zones andere wandafwerkingen en wandkleuren hebben gekregen.

Elegante badkamer van architect Monika

Er is een muurtje gecreëerd voor het inbouwreservoir. Altijd handig om er leuke spullen op te plaatsen. Hetzelfde geldt voor het nisje in de inloopodouche natuurlijk.

Chique blauwe muren

De muren in het gedeelte van de inloop zijn betegeld met lichte tegels, die ook voor de vloer zijn gebruikt. En de muren én het plafond in het andere gedeelte zijn volledig blauw.

Elegante badkamer van architect Monika

Het blauw geeft de badkamer een elegante uitstraling, vooral in combinatie met de kastanje houten badkamermeubel, de chique wastafel en de mooie ronde spiegel.

Fotograaf: Pion

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply