Badkamer ideeen, Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden, Rode badkamers voorbeelden

Strakke moderne rode badkamer met een praktische compacte indeling


We hebben hier al heel veel mooie badkamers gezien met mooie en unieke kleuren, maar de kleur rood zien we niet zo vaak. Het is een kleur die je bijvoorbeeld kiest voor een kussen of een kaars, maar niet zo snel voor een badkamer. Vandaag willen we laten zien dat rood wel een hele mooie kleur kan zijn voor de badkamer. We gaan namelijk een kijkje nemen in een mooie moderne badkamer, die ontworpen is door interieur- en architectenstudio thirty eight.

Strakke moderne rode badkamer met een praktische compacte indeling

De Oekraïense interieur architecten hebben in de hoofdstad Kiev een modern appartement van 85m2 ontworpen. Alle ruimtes in huis hebben een andere muurkleur gekregen. Mosgroen in de woonkamer en keuken, babyblauw in de kinderkamer, matzwart in de hoofdslaapkamer en voor de badkamer hebben ze dus gekozen voor rood. Een stijlvolle oranje rode kleurtint.

Strakke rode panelen aan de muren

In plaats van gestuukte muren rood te schilderen, hebben ze rode panelen gebruikt om de muren mee te bekleden. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in de badkamer. Het bovenste gedeelte hebben ze open gelaten en net als het strakke plafond wit geschilderd. Wit komt bovendien ook terug in het bad, het toilet en de strakke moderne wastafel. Voor de vloer is er gekozen voor stoere grijze betonlook tegels.

Strakke moderne rode badkamer met een praktische compacte indeling

Bad en douche combinatie

De badkamer is niet super groot, maar door de praktische en compacte indeling, vind je er tóch alle moderne gemakken die je verwacht in een moderne badkamer. Een toilet, een groot ligbad en douche combinatie, en een grote badkamermeubel met wastafel.

Op maat gemaakte badkamermeubel

De badkamermeubel is volledig op maat gemaakt met dezelfde rode panelen als de muren. Het lootp over de gehele breedte van de muur, over het uiteinde van het bad. De diepe witte designwastafel is strak in de meubel gebouwd. Ook de spiegelwand is volledig op maat gemaakt, gemonteerd boven de meubel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply