Moderne badkamers voorbeelden

Inspirerende badkamer makeover met een laag budget


We gaan vandaag een kijkje nemen in de nieuwe badkamer van Brad en Michelle. Het stel woont in een driekamerappartement vlakbij het strand in San Diego. Het appartement was aan vervangen toe en Brad en Michelle hebben interieurontwerper Catiy Hall gevraagd of zij hen hierbij konden helpen. En of zij het kon! Met een laag budget wist zij het hele appartement op een hele stijlvolle manier te renoveren. De keuken, de woonkamer, de slaapkamer, en natuurlijk hebben ze ook een badkamer makeover gekregen!

Geen bad, wel een ruime inloopdouche

De indeling is grotendeels hetzelfde gebleven. Er is wel één grote aanpassing die de interieurontwerper heeft doorgevoerd. In de oude badkamer was de douche met het bad gecombineerd. Het bad is volledig verwijderd en vervangen door een ruime inloopdouche.

Inspirerende badkamer makeover met een laag budget

Before

Inspirerende badkamer makeover met een laag budget

After

Nieuwe witte tegels

De badkamer is ook een stuk lichter geworden, vooral dankzij nieuwe tegels. Op de vloer is er gekozen voor mooie witte marmeren hexaontegels, die gecombineerd zijn met moderne witte metrotegels aan de muren. De muren bij de inloopdouche zijn volledig tot aan het plafond betegeld, maar de muur bij de wastafels zijn de tegels aan de onderkant van de muur gecombineerd met strakke gestuukte witte muren. De badkamer is hierdoor een stuk lichter en frisser geworden.

Badkamermeubel makeover

In plaats van de badkamermeubel te vervangen, heeft het een flinke opknapbeurt gekregen. De kast is geschilderd in een mooie blauwe tint, en de deurgrepen zijn vervangen door nieuwe zwarte deurknoppen. Ook is er gekozen voor nieuwe zwarte kranen. De oude badkamermeubel is door deze aanpassingen bijna niet meer te herkennen.

Inspirerende badkamer makeover met een laag budget

Before

Inspirerende badkamer makeover met een laag budget

After

In plaats van een grote spiegel, is er een kleinere spiegel met een zwarte rand opgehangen, met aan beide kanten een stijlvolle wandlamp. Ook de oude handdoekrek aan de andere muur is vervangen door een stoere zwarte variant.

Bron: Homepolish.com | Fotografie: Jennifer Siegwart

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply