Retro badkamer

Kleine badkamer met retro tegels


Houd je van retro interieurs? Dan zal je erg blij zijn met de badkamer die we vandaag aan jullie laten zien. De badkamer is onderdeel van een insprierend mooi appartement gelegen in Barcelona, die in 2017 ontworpen is door interieur- en ontwerpbureau Valentí Albareda. Het is een prachtig karakteristiek pand met authentieke Spaanse details. Denk aan houten balken aan het plafond, originele stenen muren en de super mooie gewelfde plafonds. De woning heeft meerdere badkamers, die allemaal in een andere stijl zijn ingericht. De onderstaande badkamer heeft een retro tintje gekregen!

Kleine badkamer met retro tegels

Praktisch en retro mooi

Het is een kleine badkamer van ongeveer 4,5m2. Wat wel erg fijn is, is dat je middels een smalle glazen deur toegang hebt tot de patio tuin. Ze hebben het bovendien erg praktisch en stijlvol ingericht. Op de vloer vind je geweldige retro patroontegels met mooie retrokleuren: bruin, wit, grijs, oranje en groen. Deze tegels komen ook terug aan één van de grote muren. Tegen die muur is de ruiime inloopdouche ingericht, het toilet en de twee witte wandplanken met daarop de witte wastafel. Daarboven is een grote wandspiegel met verlichting opgehangen.

Kleine badkamer met retro tegels

Kleine badkamer met retro tegels

Aan de andere grote muur tref je originele bakstenen aan, die op een perfecte manier gerestaureerd zijn. Aan die muur is de designradiator gemonteerd.

Fotografie: José Hevia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply