Kleine badkamers voorbeelden, Witte badkamer

Kleine minimalistisch witte badkamer


Kleine badkamers moet je zo licht mogelijk houden. Donkere kleuren zorgen ervoor dat de badkamer nóg kleiner wordt. Hoe lichter, hoe ruimer en ruimtelijker het zal worden. Onderstaande badkamer is een heel mooi inspiratie voorbeeld, die we gevonden hebben bij Didoné Comacchio Archtiects.

Kleine minimalistisch witte badkamer

De Italiaanse interieurarchitecten hebben in het historisch centrum van het Italiaanse Bassano del Grappa een appartement herontworpen en ingericht. Het is een heel oud complex, die veel schade had geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1964 was het hersteld, en onlangs heeft Didoné Comacchio Archtiects dit appartement dus volledig onder handen genomen.

Strakke witte vloer en muren

De badkamer is vrij klein. Daarom kozen de architecten voor een minimalistische stijl, waarbij de gehele badkamer super strak en wit is afgewerkt. De vloer en de muren zijn strak wit. Om ervoor te zorgen dat het niet te steriel wordt, hebben ze gekozen voor een hele mooie houten badkamermeubel. Een zwevende houten badkamermeubel, bestaande uit drie ladekasten, die over de hele breedte van de badkamer loopt. Op de meubel is een moderne waskom geplaatst, en gecombineerd met een moderne inbouwkraan en een grote spiegelwand, die net zo breed is als de meubel.

Kleine minimalistisch witte badkamer

Wit, hout en kleur

Er is een ruime inloopdouche ingericht in de badkamer, die gekaderd is met een grote glazen douchewand. Het is voorzien van een luxe regendouche set, uit dezelfde serie van de inbouwkraan, bestaande uit een handdouche en een luxe regendouche. Bij de douche is een verticale blauwe wandplank gemonteerd, waar flesjes op geplaatst kunnen worden. Samen met de blauwe vaasjes en de aloë vera plant op de meubel, geeft het de badkamer iets meer kleur.

Bron: Didonecomacchio.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply