Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met uitzicht op het bos


Deze badkamer is onderdeel van een heel bijzonder project van architectenbureau ArchLAB studio. De architecten M.Vroblevičius, D.Birutis, M.Dagys, en P.Vroblevičius hebben in een super mooi natuurgebied in Litouwen, een fantastische villa ontworpen en ingericht met een totale woonoppervlakte van 187 vierkante meter. De uitdaging was om het huis zoveel mogelijk op te nemen in het bestaande natuurlijke landschap. Het ontwerp en concept bestaat uit twee hoofdvolumes: het hoofdhuis – voor de eigenaren – en een klein pension. Deze twee delen zijn verbonden met een open brug, die de assemblagelijn en het gezicht van het huis wordt. Zelfs de bestaande bomen waren ook betrokken bij het ontwerp. Dus niet alleen het interieurontwerp ziet er geweldig uit. Je kunt vanuit het huis ook optimaal van de omgeving genieten. Ook vanuit de badkamer!

Moderne badkamer met uitzicht op het bos

De constructie heeft een moderne en zeer expressieve stijl. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp met een subtiel landschap, een open haard en houten terrassen, waar je kunt ontspannen terwijl je luistert naar het geluid van het water in de buurt. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook genieten van de prachtige uitzichten die het huis te bieden heeft.

De dennenbossen liggen aan twee kanten van het perceel. Het was de wens van de klant om een ​​oase in de natuur te vinden met een kleine rivier of stroom, wat een specifieke taak voor de architecten werd, omdat het stromende water het land in twee delen verdeelt.

Moderne badkamer met uitzicht op het bos

Grote ramen

Vanuit de badkamer heb je heel mooi uitzicht op het kleine pension, maar ook op de prachtige dennenbomen eromheen. Dit is te danken aan super grote raampartijen. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor een combinatie van overgordijnen en vouwgordijnen. Privacy is natuurlijk ook erg belangrijk, vooral in de badkamer.

Moderne en luxe voorzieningen

De badkamer zelf is modern, strak, luxe en heeft een minimalistische uitstraling. Zowel de vloer als de muren zijn volledig betegeld met prachtige grote grijsbruine tegels met een mooie natuurlijke uitstraling. Het is ingericht met moderne voorzieningen zoals een ruime luxe inloopdouche, een vrijstaand bad vóór het raam, een toilet met bidet ernaast, en een mooie badkamermeubel met een waskom.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply