Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe badkamer door Finney Construction


Voor een prachtige moderne villa heeft Finney Construction onderstaande badkamer ontworpen. Een hele strakke moderne badkamer, die ingericht is met moderne gemakken, passend bij de strakke moderne stijl van de villa zelf. Als je een liefhebber bent van strak, modern en luxe, dan zal dit badkamerontwerp jouw vast en zeker aanspreken. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

Moderne luxe badkamer door Finney Construction

Ruime inloopdouche

De woning is gelegen in het Australische Melbourne, als onderdeel van een groter vastgoedproject. Het is een hele praktische ruimte, zonder lastige hoeken. Sterker zelfs, de badkamer is voorzien van een hele brede nis, die perfect is om daar de inloopdouche in te richten. Dat hebben ze dan ook gedaan. Ze hebben het half open gelaten en half gekaderd met een luxe op maat gemaakte glazen douchewand, die helemaal tot aan het plafond loopt.

Moderne luxe badkamer door Finney Construction

Moderne gemakken

De wastafels vind je direct naast de inloopdouche. Daar is over de gehele breedte van de muur een op maat gemaakte badkamermeubel gebouwd. Een prachtige zwevende badkamermeubel met grote brede ladekasten, die afgewerkt is met een donkere marmeren wastafelblad. Het wastafelblad loopt bovendien een stuk door op de achterwand, met daarboven een grote spiegelwand. Op het blad zijn twee luxe witte waskommen geplaatst, gecombineerd met moderne inbouwkranen in het marmeren achterwand.

Er is ook een heel mooi bad in de badkamer geplaatst. Een luxe vrijstaand bad, die dezelfde inbouwkraan heeft gekregen als de wastafels. Het moderne toilet en de handdoekenrekken komen ook allemaal uit de zelfde serie.

Moderne luxe badkamer door Finney Construction

De vloer is volledig betegeld met stoere grote grijze tegels. Deze zijn voor een groot deel ook gebruikt als wandtegels aan de muren, ook in de inloopdouche. De grote muur waar het bad tegenaan is geplaatst heeft wel andere tegels gekregen. Super mooie carrara witte wandtegels, die de badkamer een heel chique uitstraling geven.

Bron: Finney.melbourne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply