Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer en suite in souterrain


Vroeger werden souterrains en kelders vooral gebruikt voor het bewaren van voedselwaren, maar tegenwoordig worden ze steeds vaker gebruikt als extra woonoppervlak. Je kunt het heel goed gebruiken om bijvoorbeeld extra slaapkamers en badkamers in te richten. Vandaag gaan we zo’n voorbeeld van laten zien. Een badkamer, die ingericht is in het souterrain!

Luxe badkamer en suite in souterrain

Badkamer en suite in master bedroom

Het is de badkamer van een hele mooie benedenwoning. Op de bel-etage is de leefruimte ingericht met de woonkamer en de open keuken. Middels een trap heb je toegang tot het souterrain. Daar zijn de slaapkamers en de badkamers ingericht. Deze badkamer is ingericht als een en suite badkamer bij de master bedroom. Het is een half open badkamer, waardoor het geheel ruimtelijk blijft.

Hexagon vloertegels en marmeren wandtegels

Voor de slaapkamer is er gekozen voor een mooie houten vloer, die in de badkamer overloopt op hele stijlvolle tegels. Mooie mat zwarte zeshoekige hexagontegels, die overloopt op de muur waar het bad is geplaatst. De andere muren zijn betegeld met hele chique witte carrara marmeren wandtegels.

Badkamer inrichting

Er is gekozen voor een luxe vrijstaand bad, maar direct daarnaast ook nog een aparte inloopdouche ingericht. Een luxe inloopdouche met een mooie glazen deur en een mat zwarte regendouche set. Daarnaast vind je nog veel meer mooie mat zwarte elementen in deze badkamer. De designradiator bijvoorbeeld of de kraan en handdouche bij het bad. Ook de wastafelkranen en de sifons zijn stoer mat zwart. Tegenover de inloopdouche vind je de wastafels. Dubbele wastafels geplaatst op een mooie eiken houten wastafelblad.

Luxe badkamer en suite in souterrain

Luxe badkamer en suite in souterrain

Luxe badkamer en suite in souterrain

Luxe badkamer en suite in souterrain

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply