Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer in grijs, wit en geel


Grijs en wit zijn veelgebruikte kleuren in de wereld van interieur. Geel is wat dat betreft een stuk schaarser. Maar als het wordt gebruikt, dan resulteert het vaak in een mooi en verrassend effect. Deze badkamer is daar een mooi voorbeeld van, die ontworpen is door interieurontwerp bureau Marion Alberge. De Franse interieurontwerpers hebben in Parijs een super mooi en luxe appartement ontworpen van maar liefst 180m2. Daar hoort natuurlijk ook een mooie luxe badkamer bij!

Moderne badkamer in grijs, wit en geel

Moderne gemakken

Het appartement is volledig van top tot teen verbouwd. Het heeft maar liefst acht maanden geduurd om de totale renovatie af te ronden. De badkamer is ook volledig verbouwd. Het is een ruime badkamer, die voorzien is van moderne gemakken zoals een ligbad, een aparte inloopdouche en dubbele wastafels. Maar het zijn vooral de kleuren die deze moderne badkamer uniek maken.

Geometrische tegels

De muren zijn betegeld met grote neutrale lichtgrijze tegels. Er is ook één muur strak gestuukt en geschilderd in een mooie gele kleurtint. Maar de echte blikvanger van deze badkamer wordt gevormd door de vloer. Voor de vloer is er namelijk gekozen voor super leuke geometrische tegels in de kleuren grijs, wit en geel. Nice!

Moderne badkamer in grijs, wit en geel

Bron: Cyrille Robin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply