Kleine badkamers voorbeelden

Leuke eigentijdse kleine badkamer


In de portfolio van Snezana Gikovski hebben we een hele fijne badkamer gevonden. De Hongaarse interieurontwerper en architect heeft een heel stoer appartement ontworpen gelegen in Boedapest. Een licht appartement met een fijne open indeling, ingericht mooie stoere materialen. Glazen wand en deur met stalen kozijnen, vintage leren bank, een geweldige lichte en ruime woonkeuken, en een stoere slaapkamer die toegang biedt tot de kleine inloopkast en kleine badkamer. Kom snel een kijkje nemen in die leuke eigentijdse kleine badkamer!

Leuke eigentijdse kleine badkamer

Praktische indeling

Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de inloopkast, en daar vanuit kan je direct doorlopen naar de aparte kleine eigentijdse badkamer. Het is klein, maar door het hoge plafond komt voelt het helemaal niet hokkerig aan. Het is praktisch ingedeeld met aan de linkerkant een ruime inloopdouche, met daarnaast een grote zwevende badkamermeubel met grote houten ladekasten.

Leuke eigentijdse kleine badkamer

Stijlvolle details

Het zwarte staal komt ook in de badkamer terug, aan de rand van de op maat gemaakte glazen deur. Dit straalt natuurlijk klasse uit, en klasse vind je ook binnen in de inloopdouche, in de vorm van een luxe regendouche set. De vloer is betegeld met stoere grote grijze tegels. Deze tegels zijn ook gebruikt aan de wanden van de inloopdouche. De muren buiten de inloopdouche zijn strak gestuukt en wit geverfd. Het stukje muur boven de badkamermeubel is betegeld met super leuke witte zeshoekige hexagontegels. Aan diezelfde wand is een grote ronde spiegel opgehangen.

Leuke eigentijdse kleine badkamer

Bron: Gikovska.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply