Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer ensuite met zwart staal, beton en hout


Wil jij een badkamer ensuite inrichten, waar je elke dag zo in kunt ruilen vanuit je slaapkamer? Laat je inspireren door deze mooie badkamer, ingericht als badkamer ensuite naast de master bedroom van een luxe moderne villa!

De badkamer is onderdeel van een luxe villa gelegen in Corona Del Mar en Californië. Zorgvuldig gebouwd door Patterson Custom Homes, met architectuur door Brandon Architects en gestileerd door MD Curate Designs. Het is kleine moderne boerderij geworden met een verbluffend balans tussen zowel vorm als functie.

Het gebruik van stalen deuren en ramen door het hele huis zorgt voor een substantiële, gewogen kwaliteit van het huis dat de witte gevelbekleding in evenwicht houdt. Bij binnenkomst wordt je begroet met een tegenwichtige combinatie van zware, met draad geborstelde, rustieke hardhouten vloeren van Europees wit eiken en witte muren, plafonds en de plinten. Hierdoor heeft het interieur een helder, luchtig gevoel gekregen, die je in elke ruimte op elke verdieping aantreft.

master bedroom stalen kozijnen

Master bedroom

De master bedroom is samen met de bijbehorende badkamer ensuite op de eerste verdieping ingericht. De grote raampartijen zorgen voor een enorme hoeveelheid lichtinval, wat middels de lichte basis door heel de kamer wordt weerkaatst. De slaapkamer kenmerkt zich met indrukwekkende details zoals de zwarte stalen kozijnen en deur die toegang biedt tot het balkon, een gashaard met stalen rand en een luxe inloopkast. En de badkamer ensuite is daar natuurlijk ook onderdeel van, bereikbaar middels een stoere stalen schuifdeur.

In de badkamer tref je diezelfde strakke witte muren en slanke stalen kozijnen. Dit hebben ze gecombineerd met leuke zwart witte patroontegels op de vloer, wat tegelijkertijd voor een eclectische en rustgevende sfeer zorgen.

Inloopdouche

Uiteraard is het luxe ingericht met moderne gemakken, zoals een inloopdouche en apart bad en dubbele wastafels. De inloopdouche is volledig afgesloten met muren en een grote stoere deur. Een stalen deur met drie grote glazen vlakken. Deze douchedeuren kosten natuurlijk iets meer dan normale glazen douchedeuren, maar je krijgt er wel iets heel bijzonders voor terug.

inloopdouche stalen deur glas

Binnen in de douche is een vast bankje gecreëerd waar je op kunt zetten. En een gouden douche aan de wand is gecombineerd met een grote regendouche uit het plafond, uitgevoerd in een klassieke stijl passend bij de stalen deur. Ook de mooie kleine wandhaken net buiten de douche passen er helemaal bij.

vast bankje in inloopdouche

Betonlook bad en houten badkamermeubel

Bij het raam is het bad geplaatst – Een stoer vrijstaand bad in betonlook. Daarnaast vind je de grote brede badkamermeubel van hout, waar de dubbele wastafels in verwerkt zijn. Dit hebben ze gecombineerd met strakke inbouwkranen en een grote spiegel die net zo breed is als de meubel.

houten badkamermeubel betonlook bad

Bekijk ook:
Luxe badkamer ensuite met wit marmer en zwarte kranen
Moderne badkamer- ensuite
Luxe ensuite badkamer met spa sfeer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply