Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer in verbouwd rijtjeshuis


Deze super mooie badkamer is ontworpen door architectenbureau Luigi Rosseli. Zij hebben voor een jong gezin een jaren ’50 rijtjeshuis volledig omgetoverd tot een droomhuis. De woning heeft in totaal drie verdiepingen, ingericht met een split level woonkamer en keuken op de begane grond, een kantoor op de bovenverdieping, en de privéruimtes met de slaapkamers en badkamers. Hieronder kunnen jullie zien hoe de badkamer suite is geworden, horende bij de master bedroom. Nice!

Luxe badkamer in verbouwd rijtjeshuis

Dakraam

Het fijne van deze badkamer, is dat het super licht is. Naast een grote raam in de buitenmuur, hebben ze ook een groot dakraam. Onder het dakraam is de douche ingericht, wat je vaker ziet. Het is een ruime inloopdouche, die afgesloten is met een op maat gemaakte glazen douchewand en bijbehorende glazen deur. Het glas geeft de badkamer een chique en luxe uitstraling.

Luxe badkamer in verbouwd rijtjeshuis

Grijze tegels

Dat geldt sowieso voor de gebruikte materialen. Op de vloer vind je donkere tegels, die ook doorlopen op de grote muur in de inloopdouche. Ook de grote muur buiten de douche is daarmee betegeld. Daar hebben ze een lambrisering van diezelfde tegels gecreëerd, gecombineerd met gestuukte en wit geschilderde gedeeltes.

Luxe badkamer in verbouwd rijtjeshuis

Eiken hout en goud

De badkamermeubel is een andere blikvanger in deze badkamer. Ze hebben de badkamermeubel volledig op maat laten maken, van Amerikaanse eiken hout, afgewerkt met gouden deurgrepen en kranen. Bovenop de meubel vind je luxe dubbele wastafels en bijbehorende spiegels. Het goud komt ook terug in de douche, de randen van de glazen douchewand, de wc-rol houder en de wandlamp.

Bron: Luigirosselli.com | Fotografie: Justin Alexander

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply