Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe moderne badkamer van het Courtyard House


We gaan vandaag de mooie en luxe badkamer laten zien van het Courtyard House project, die in 2017 gerealiseerd is door interieur- en architectenstudio Life Spaces Group. Zij hebben in Geelong in Australië een grote moderne vrijstaande villa ontworpen en ingericht. Een luxe villa met vier slaapkamers, die ontworpen is voor ontspanning en buitenactiviteiten. Het interieur kenmerkt zich met een verfijnde combinatie van modern leven verweven met textuur, warmte, rauwe eenvoud en aardse weelderigheid. En dat zie je ook terugkomen in de badkamer. Kijk verder en raak geïnspireerd!

Luxe moderne badkamer van het Courtyard House

Zwevende badkamermeubel met dubbele wastafel

Het is een heerlijke ruime badkamer, met een erg breed en plafondhoog plafond. Je hebt hier dus ook te maken met een hele fijne natuurlijke lichtinval. Er is een mooie en speelse open indeling gecreeerd door de architecten. Helemaal aan de rechterkant vind je de badkamermeubel, bestaande uit een hoge houten zwevende wandkast, en een strakke brede zwarte wastafelmeubel. Op de wastafelmeubel zijn dubbele witte wastafels geplaatst, vergezeld door hele chique gouden kranen en een wandspiegel die net zo breed is als de meubel.

Luxe moderne badkamer van het Courtyard House

Scheidingswand tussen inloopdouche en vrijstaand bad

Aan de andere kant van de badkamer vind je de combinatie van de super ruime inloopdouche en het bad. Deze twee zijn gescheiden door een met witte tegels betegelde scheidingswand. Aan de kant van de wastafels is een mooi modern vrijstaand bad geplaatst, ook gecombineerd met een gouden inbouwkraan en een brede houten wandplank. Aan de andere kant van de scheidingswand, die van twee kanten te bereiken is, is de inloopdouche ingericht.

Luxe moderne badkamer van het Courtyard House

Tweede badkamer

Bovenstaand is de grote badkamer, maar de villa is nog voorzien van een tweede badkamer. Die badkamer is net iets kleiner, maar het is zéker niet minder mooi. Ook daar vind je een ruime inloopdouche, die afgeschermd is met een op maat gemaakte glazen douchewand en bijbehorende glazen deur. Deze douche is precies onder het grote dakraam ingericht. Daarnaast vind je er ook nog een toilet en een moderne wastafelmeubel en brede wastafel.

Luxe moderne badkamer van het Courtyard House

Fotografie: Mike Baker

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply