Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met hout, marmer en goud


Als je van luxe en glamour houdt, dan is dit jouw badkamer! Maar wat je stijl ook is, velen zullen deze badkamer erg mooi vinden. Het is de mooie badkamer van een luxe strandhuis gelegen in Sydney, die volledig ontworpen is door de interieur architecten van Madeleine Blanchfield Architects.

Luxe badkamer met hout, marmer en goud

Luxe materialen en maatwerk

De badkamer is ingericht als de privé badkamer van de master bedroom, die je middels prachtige houten schuifdeuren kunt bereiken. De luxe uitstraling te danken aan de combinatie van mooie materialen en maatwerk oplossingen. De architecten hebben gekozen voor een mix van hout, marmer en goud. Veel luxere materialen kan je dus niet hebben.

Luxe badkamer met hout, marmer en goud

Als je binnenkomt, kijk je recht tegen een brede op maat gemaakte dubbele marmeren wastafel met chique gouden kranen. Daarboven is een net zo brede spiegelkast opgehangen met bijpassende gouden randen.

Aan de rechterkant vind je de inloopdouche, waar je ook diezelfde combinatie vindt van goud en marmer. De vloer en de wanden zijn betegeld met marmeren tegels, terwijl de douchewand en bijbehorende deur een mooie gouden rand hebben.

Luxe badkamer met hout, marmer en goud

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply