Luxe badkamers voorbeelden

Luxe Wellness ruimte in Italiaanse villa


Vandaag nemen we jullie mee naar Italië. Daar gaan we een kijkje nemen in een hele mooie spa. We hebben het gevonden in de portfolio van Studio STIMAMIGLIO Concept Luxury Design. De Italiaanse architect Francesco Stigmamiglio heeft een super luxe villa ontworpen en ingericht. Het is een hele grote villa, die ingericht is met een hele ruime woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en badkamers, een wijnkelder en een gym. Daarnaast vind je in de villa ook een geweldige Wellness ruimte, dé blikvanger van de woning!

Luxe Wellness ruimte in Italiaanse villa

Inloopdouche, sauna en jacuzzi

Je zou het eigenlijk geen badkamer meer kunnen noemen. Het is gewoon een Spa, maar dan ingericht in een woning. De ruimte is enorm, en is dan ook ingericht met allemaal luxe en moderne voorzieningen. Zo vind je er een grote inloopdouche, een sauna en een super grote jaccuzzi.

Luxe Wellness ruimte in Italiaanse villa

Luxe materialen

De ontwerper heeft mooie luxe materialen gebruikt voor het ontwerp van deze ruimte. Op de vloer vind je grote grijze vloertegels, die ook terugkomen aan sommige muren. De muren rondom de sauna heeft een andere bekleding gekregen. Die zijn namelijk bekleed met luxe houten wandbekleding, die deze spa een hele luxe en warme uitstraling geven.

Luxe Wellness ruimte in Italiaanse villa

Houten wandbekleding

Dezelfde houten wandbekleding vind je ook boven de jacuzzi. Daar is een soort overkapping gecreëerd met een verlaagd plafond. Middels een aantal treden heb je daar toegang tot de jacuzzi. Een enorme jacuzzi, die je normaal gesproken alleen in films tegenkomt. Daar vanuit kan je op een hele relaxte manier TV kijken. Ook de muur is erg mooi. Er is een soort waterval muur gecreëerd met mooie donkergrijze stenen.

Wil je ook een jacuzzi in jouw badkamer of tuin? Dat is meer haalbaar dan de meeste mensen denken. Klik hier voor de mooiste Spa’s en jacuzzi’s.

Rechts van de jacuzzi vind je de inloopdouche. Een ruime inloopdouche, die omringd wordt door glazen douchewanden en een bijbehorende glazen deur. Binnen de douche zijn vaste betegelde vaste banken gecreëerd, waar je op kunt zitten.

Luxe Wellness ruimte in Italiaanse villa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply