Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud


Binnenhuisarchitect Fiona Lynch transformeerde een Victoriaanse woning om de levensstijl van de eigenaar, kunstenaar Tom Adair, beter weer te geven. De badkamer en suite behoort absoluut tot de hoogtepunten van het project, gelegen op de begane grond. De ontwerpster heeft een ontwerp gemaakt, die de badkamer een gevoel van ruimtelijkheid en luxe geeft. De badkamer, gekenmerkt door het gebruik van grijs marmer en chique gouden details, biedt een goed evenwicht tussen energie en rust, durf en verfijning. Precies zoals de kunstenaar het wilt hebben.

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud

Strakke indeling

Het is geen mega grote badkamer, maar dankzij een strakke indeling, is het tóch een hele fijne en praktische badkamer geworden. Zoals de eigenaar het wilde, is er zowel een bad als een aparte douche ingericht. Zoals het bad als de ruime douche zijn ingericht vóór het raam, waar je kunt genieten van de buitenruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy in de badkamer.

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud

Maatwerk

Daarnaast is er met de grote op maat gemaakte badkamermeubel ook heel veel kastruimte gecreëerd. Deze vind je tegenover het bad, met daarop een brede grijze marmeren wastafel, die gecombineerd is met dubbele inbouwkranen en een op maat gemaakte wandspiegelkast.

Marmer en goud

De hele vloer van de badkamer is betegeld met kleine lichte mozaiektegeltjes. Deze vind je ook terug op delen van de wanden, die afgewisseld zijn met grijze marmeren wandtegels. Het marmer is bovendien ook gebruikt voor de wastafel en om de zijkant van het bad te bekleden.

Deze lichte basis vormt een mooie achtergrondkleur voor de gouden details. Denk aan de gouden wastafelkranen, de badkraan, de handdoekenrekken en de gouden douche, allen van het merk Vola. In de douche zijn delen van de wanden bekleed met prachtige koperen spiegels. Deze zorgen er niet alleen voor dat de badkamer optisch ruimtelijker wordt, maar geven deze vrij monochrome badkamer ook meer kleur.

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud

Luxe badkamerontwerp met grijs marmer en goud

Bron: Homestolove.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply