Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer van een moderne vrijstaande villa van 275m2


Deze badkamer is een ontwerp van Laurynas Žakevičius Architects. Het architectenbureau ontwierp dit fantastische huis in 2014. De prachtige buitenkant wordt perfect aangevuld door het interieur, een tentoonstelling van goede smaak en een perfect voorbeeld van de capaciteiten van architecten Laurynas Žakevičius en Evelina Gumuliauskaitė.

Moderne badkamer van een moderne vrijstaande villa van 275m2

Het huis, gelegen in Vilnius, Litouwen, heeft een oppervlakte van maar liefst 275 vierkante meter en is gelegen op een helling, die is gekoppeld om een continue ruimte te creëren. De woning is verdeeld in twee gebieden op verschillende niveaus: een naderingsgebied en een binnenplaats om te ontspannen. De hoofdingang en technische voorzieningen zijn een niveau lager dan het hoofdgebouw.

Witte metrotegels

De privé ruimtes met de slaapkamers en de badkamers vind je op de eerste verdieping. In totaal heeft het twee badkamers. Deze is de grootste van de twee. Een ruime moderne badkamer, die op een bijzondere manier ingedeeld en ingericht is. Er is een natte gedeelte gecreëerd, waar een inloopdouche en een vrijstaand bad is geplaatst. Dat gedeelte is volledig met witte metrotegels betegeld. De vloer en alle drie de wanden.

Moderne badkamer van een moderne vrijstaande villa van 275m2

Houten vloer en grijze muren

In het andere gedeelte, het ‘droge’ gedeelte, tref je een houten vloer aan, gecombineerd met strak gestuukte en donkergrijs geverfde muren. In dat gedeelte vind je een modern hangtoilet, een badkamermeubel met een opbouwwastafel en een hele grote spiegel, die op de vloer tegen de muur is geplaatst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply