Moderne badkamers voorbeelden

Modern badkamerontwerp met mooie tegelmix


Vandaag willen we weer een mooi badkamerontwerp laten zien, die gerealiseerd is door Tobi Architects. Deze badkamer is onderdeel van het ‘For you and me’ project, het interieurontwerp van een super mooi appartement gelegen in RC Panorama. In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van 88 vierkanter meters. Naast een mooie woonkamer, geweldige keuken, twee stijlvolle slaapkamers, hebben ze ook een heel mooi ontwerp gemaakt voor de badkamer. We zijn benieuwd wat jullie van het ontwerp vinden. Let us know!

Modern badkamerontwerp met mooie tegelmix

Modern en modern

Het is een hele moderne badkamer. Dat geldt zowel voor het ontwerp als voor de moderne voorzieningen. Op de vloer vind je mooie lichte tegels, die ook terugkomen op twee muren. De muur boven het bad is betegeld met stoere donkergrijze wandtegels, die gelegd zijn in een Hongaarse punt legpatroon. En de muur bij de inloopdouche heeft ook weer andere tegels gekregen. Verschillende tegels, die harmonieus mooi bij elkaar passen.

Modern badkamerontwerp met mooie tegelmix

Badkamer inrichting

Er is een een groot ligbad geplaatst. Deze loopt naadloos over op de op maat gemaakte badkamermeubel en wastafel. De zijkant van het bad is bekleed met houten bekleding, dat geldt dus ook voor de badkamermeubel. Hierdoor lijkt het één mooi geheel. Boven het bad én boven de wastafel is een brede spiegel gemonteerd, waardoor ze nog meer bij elkaar zijn betrokken.

Naast de badkamermeubel vind je ook nog een ruime douche. Een hoek douchecabine die volledig afgesloten is met glazen douchewanden en bijbehorende glazen deur.

Modern badkamerontwerp met mooie tegelmix

Modern badkamerontwerp met mooie tegelmix

Bron: Tobiarchitects.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply