Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Volwaardige en suite badkamer met moderne gemakken


Vandaag willen we weer een hele mooie en suite badkamer laten zien. Sommige en suite badkamers worden niet als volwaardige badkamer gezien, maar dat is voor deze en suite badkamer niet het geval. Het is ontworpen door de interieurontwerpers en architecten van Big House Little House. Zij hebben een twee verdieping tellende woning ontworpen gelegen in in Brisbane, Queensland, Australie. Een moderne woning met een moderne en suite badkamer, die voorzien is van mooie moderne gemakken. Kijk verder en raak laat ons weten van jullie van het ontwerp vinden!

Volwaardige en suite badkamer met moderne gemakken

Master bedroom

Het is de badkamer van de master bedroom, die ingericht is op de bovenverdieping. Zowel de slaapkamer als de badkamer is voorzien van een een grote raam, die de gehele buitenmuur bezet. Je hebt hier dus te maken met heel veel natuurlijke lichtinval. De badkamer is net zo breed als de slaapkamer, en is middels een strakke moderne witte schuifdeur van elkaar gescheiden.

Volwaardige en suite badkamer met moderne gemakken

3D hexagontegels

De vloer van de badkamer is betegeld met stoere vierkante betonlook tegels, gecombineerd met eenvoudige witte wandtegels. Er is één wand die een speciale behandeling heeft gekregen. Een van de grote muren is namelijk betegeld met witte hexagontegels met een 3D effect. Een echte eyecatcher in deze badkamer.

Volwaardige en suite badkamer met moderne gemakken

Moderne gemakken

De badkamer is ingericht met moderne gemakken zoals het moderne ovalen vrijstaande bad bij het grote raam, een hele ruime inloopdouche met een glazen douchewand en een luxe regendoucheset, en centraal in de badkamer vind je een mooie zwevende badkamermeubel met daarop dubbele wastafels. De mooie houten ladekasten geven de badkamer meer sfeer en warmte. Aan de 3D tegelwand zijn de strakke inbouwkranen en twee mooie spiegels gemonteerd.

Bron: Bighouselittlehouse.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply