Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Modern badkamerontwerp met grijs, marmer en hout


Eergisteren hebben we een hele stoere badkamer laten zien, waar hout, staal en marmer zijn gecombineerd. Vandaag willen we een badkamer laten zien, waar ook marmer en hout een hele mooie combinatie vormen. Alleen staal ontbreekt. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Vinden jullie de badkamer mét staal mooier of de badkamer zonder staal? Let us know!

Modern badkamerontwerp met grijs, marmer en hout

Deze badkamer is ontworpen door Russische interieur- en architectenbureau FonBureau, die in de Russische hoofdstad Moskou een modern penthouse appartement heeft ingericht van 190m2. Het interieurontwerp kenmerkt zich met moderne strakke lijnen en een neutraal kleurenpalet met grijs, wit en houten accenten. Deze combinatie tref je ook aan in deze badkamer.

Marmeren vloertegels

Het is een vrij ruime badkamer en het voordeel is dat het ook voorzien is van een plafondhoge raam. Vanwege de hoogte, zal je geen privacy problemen hebben, maar voor de zon, hebben ze moderne donkere houten jaloezieën opgehangen. Er is een wand betegeld met kleien grijze mozaïektegeltjes, terwijl de andere wanden bekleed zijn met grote betonlook tegels. Dit hebben ze gecombineerd met mooie carrara witte vloertegels. Ook de plinten zijn van marmer. Het marmer geeft de badkamer die chique uitstraling, waar de bewoners naar zochten.

Modern badkamerontwerp met grijs, marmer en hout

Badkamerinrichting

Naast een hele moderne en chique basis, is de badkamer ook ingericht met moderne gemakken. Zo is de badkamer voorzien van een moderne luxe douchecabine, een bidet én een toilet. En aan de met mozaïektegeltjes betegelde muur, is een luxe badmeubel set gemonteerd. Deze bestaat uit de badmeubel teakhout van Megadumptiel, gekenmerkt door houten kastjes en een zwart marmeren werkblad, een grote spiegel, en een smal verticaal wandkastje met open vakken. Boven het toilet en de bidet is ook een houten wandkast opgehangen, waar nog meer spullen in opgeborgen kunnen worden.

Oog voor details

Let ook op de details, waar je in eerste instantie wellicht niet op zou letten. Denk aan de moderne zwarte spotjes, die strak aan het plafond zijn gemonteerd, de chromen designradiator en de stijlvolle zwarte jaloezieën. Deze badkamer heeft nog een hele leuke gimmick. Ze hebben namelijk een spiegeldeur gebruikt als deur! Deze details maken deze badkamer helemaal compleet.

Bron: Fonbureau.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply