Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer uit Toscane deel twee


Van de week lieten we jullie de mooie rustieke badkamer zien, die ontworpen is door Italiaanse interieurontwerpster. De woning heeft twee badkamers, en zoals beloofd, willen we jullie vandaag inspireren met de tweede badkamer van de woning. Hoewel deze badkamer een andere sfeer heeft, ziet deze woning er een stuk moderne uit dan de andere badkamer.

Moderne badkamer uit Toscane deel twee

Betonstuc muren en houten vloer

Net als de andere badkamer, heeft ook deze badkamer de combinatie van de sfeervolle houten vloer en de bestonstuc muren gekregen. En ook hier tref je een bidet, een hangtoilet en een grote brede spiegel aan met verlichting. In plaats van een houten werkblad voor de wastafel, is hier gekozen voor een echte badkamermeubel met twee grote laden boven elkaar. Daarop is een ovalen waskom geplaatst, gecombineerd met een moderne inbouwkraan.

Moderne badkamer uit Toscane deel twee

Luxe ruime inloopdouche

Het grote verschil wordt echter gevormd door iets anders. In plaats van een ligbad, is er hier gekozen voor een inloopdouche. Een ruime moderne inloopdouche, die afgesloten kan worden met een luxe glazen deur. In de inloopdouche heeft één wand een donkerder grijstint gekregen, die voor meer dynamiek zorgt in de badkamer. Ook het plafond is bewerkt met bestonstuc, waar moderne spotjes in verwerkt zijn. Verder is hier een vaste bank gecreëerd, en is het voorzien van een luxe stortdouche uit het plafond.

Tegenover de wastafel is de witte designradiator opgehangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply