Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer van BLACK BOX II


Dit is de badkamer van BLACK BOX II, een project van Natalie Dionne Architecture. Zij hebben in Montreal in Canada een luxe moderne woning herontworpen, waarbij een enorme uitbouw aan de achterkant van de woning dé hoofdrol speelt. Het project is BLACK BOX II genoemd, omdat de uitbouw aan de achterkant één grote zwarte box is. Ook de rest van het interieur is flink onder handen genomen. Deze mooie nieuwe badkamer is één van de resultaten!

Moderne badkamer van BLACK BOX II

Multifunctionele badkamermeubel

De badkamer is licht en sper ruim. Er is één grote witte muur strak gestuukt en wit geschilderd. Deze muur is volledig ingericht met een op maat gemaakte multifunctionele meubel bestaande uit een eiken houten wastafelmeubel, een bank én een open inbouwkast. De rest van de muren en de vloer zijn betegeld met mooie moderne grijze rechthoekige tegels. Op die manier is er een licht-donker gecreëerd in deze badkamer.

Naast de dubbele wastafels vind je hier ook een super ruime inloopdouche met grote glazen douchewanden én een modern wit ovalen vrijstaand bad, die bij het raam is geplaatst.

Moderne badkamer van BLACK BOX II

Moderne badkamer van BLACK BOX II

Moderne badkamer van BLACK BOX II

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply